Samojako777
Member
💣 GUZA 💣 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ako zelis opustanje, pozovi me Ceka te atraktivna brineta, silikoni 4, guza veća-naglasena Diskretan smestaj, kod mene 30 min masaza 50e 60 min masaza 100e Anal NE SMS STOP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa isto sam rekao / pisao. nego fali nekoliko stranica zadni paar dana. mrzi svoj posao. steta lepa je... ali zaobidji...Ja sam bio kod nje, masaza traje 7 min a ne 30min. Računa vreme od ulaska u stan, skidanja, dogovora, masaza, oblačenje, izlazak![]()
Ako zelis opustanje, pozovi me Ceka te atraktivna brineta, silikoni 4, guza veća-naglasena Diskretan smestaj, kod mene 30 min masaza 50e 60 min masaza 100e Anal NE SMS STOPseksi-adresar.co
Kažem joj ja šta me ubrzavaš, kaže neću valjda da ti drkam pola sata.
Dobra je riba, ali negativna sačuvaj bože.
Evo njenih cena:
- masaza 7 min sa ručnom 50e
- masaža 7 min sa oralnom 75e
- sex u jednoj pozi sa jednom završnicom 100e
Ja ovakve uslove nisam video nigde .
Ova je za sada prva po bahatost
Ali imam plan za sl put![]()
pokusao da zakazem kod nje vise puta... kaze ima posla preko ledja.. i naravno da ima i gleda da digne cene.. kad se prica o njoj na forumu. znaci ako je lice onako sto kazes... i samo napumpana guzaljka za 100 e.. zaobilazim.Posetio Stašu, faca nije nesto, ali krase je zdravo napumpane usne i sise, kao i krupnija guza kojom radi njenu verziju tantre. Samo iskustvo je ok, ali previse je haoticna, ume da kasni posteno, prekida masazu da bi se javila na telefon i da budem iskren ume malo da smara sa pricom. Nisam siguran da bi otisao opet. Digla je relax na 50e, a kaze da razmislja da digne "tantru" na 100e. Ukratko, sexi, mazna, slatka i opasna manipulatorka![]()
solidno.. pisao o njoj. starija ali super lik. i drzi do sebe. lokacija horror za parking.Drugari kakva je natalija iz aurora? Ako je neko bio?
opet da kazem... budaletina.. prevara realno. ZAOBIDJIJa sam bio kod nje, masaza traje 7 min a ne 30min. Računa vreme od ulaska u stan, skidanja, dogovora, masaza, oblačenje, izlazak![]()
Ako zelis opustanje, pozovi me Ceka te atraktivna brineta, silikoni 4, guza veća-naglasena Diskretan smestaj, kod mene 30 min masaza 50e 60 min masaza 100e Anal NE SMS STOPseksi-adresar.co
Evo njenih cena:
Dok se malo ne uozbilji jeste za izbegavanje. Mrzim kad se neko bahati sa tudjim vremenom, meni je kasnila bar pola sata, a kad sam izlazio saznao sam da lik nakon mene sam saznao da ceka jos duze.pokusao da zakazem kod nje vise puta... kaze ima posla preko ledja.. i naravno da ima i gleda da digne cene.. kad se prica o njoj na forumu. znaci ako je lice onako sto kazes... i samo napumpana guzaljka za 100 e.. zaobilazim.
vidis ti to... pa ona ce da digne cena i na 200.. samo zato sto je jedan momak pisao.. da kao dobro izgleda... ja kazem opet u gradu gde ima ozbiljni lepotica i massa prirodno lepi zena.. samo najgore se "javno" kurvaju za pare.. horror!Dok se malo ne uozbilji jeste za izbegavanje. Mrzim kad se neko bahati sa tudjim vremenom, meni je kasnila bar pola sata, a kad sam izlazio saznao sam da lik nakon mene sam saznao da ceka jos duze.
sta mislis.. jel radi sex za 100 ?Dok se malo ne uozbilji jeste za izbegavanje. Mrzim kad se neko bahati sa tudjim vremenom, meni je kasnila bar pola sata, a kad sam izlazio saznao sam da lik nakon mene sam saznao da ceka jos duze.
Da, u okviru tantre moze da bude i sex, zavisno kako se dogovorite na licu mesta.sta mislis.. jel radi sex za 100 ?
Bio sam i ja jednom kod nje, gleda da otalja posao pusi dobro ali gleda da sto pre završi, šteta dobra je riba pogotovo u dogiju, ali sve je nekako mehaničkiJa sam bio kod nje, masaza traje 7 min a ne 30min. Računa vreme od ulaska u stan, skidanja, dogovora, masaza, oblačenje, izlazak![]()
Evo njenih cena:
Ma ta je isto psihopata a debela sačuvaj božehttps://seksi-adresar.co/oglas/masaza-i-depilacija/ Bio sam i kod ove jednom, masaža ništa specijalno nije vredno para i debela je i previše priča
ma bulji u onaj tv ekran pored stola ko da joj je macka umrela taj dan... mentol teski. zaobidji.Bio sam i ja jednom kod nje, gleda da otalja posao pusi dobro ali gleda da sto pre završi, šteta dobra je riba pogotovo u dogiju, ali sve je nekako mehanički
Bio sam, zena sa velikim sisama ali bzvz sve što radi
I mene interesuje ova maserka.https://seksi-adresar.co/oglas/masaza-6/ Da li neko ima informacije o ovoj maserki radila je preko puta pančevca.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|