Nocniphantom23
New member
Pozdrav drug, da pitam samo kakva je sa Vraca, trebao bih se vidjeti sa njom u subotu, da li imas iskustva? LpKakva je ta sa Vratca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav drug, da pitam samo kakva je sa Vraca, trebao bih se vidjeti sa njom u subotu, da li imas iskustva? LpKakva je ta sa Vratca
otidi u daco pivnicu svaku subotu tamo nadji sebiPozdrav raja ja sam novi ovdje dali znate kakvi žena travnik vitez ili broj od kakve haha
Moze pp?Jarani, sinoć u Slogi upozno jednu curu iz Britanije. Fina raja, kulturna, a jebe se pravo, znači svaka čast. Završili smo na romantičnoj večeri, a i cijeli dan poslije bio s njom, baš poseban doživljaj. Rek’o hajd nek ostane uspomena, dao sam joj 200 KM. Sad kontam, jesam li joj puno dao il’ je to standard?
Vidim da nije samo sa mnom, traži mušterije redovno, pa ako ko hoće da proba ili treba broj, nek mi se javi u privatne.![]()
Broo..bio bi ti puno zahvalan da i meni proslijedisDobio si broj za Tuzlu jod nekidan. Imas u pp
jesil je proboooIma li neko iskustva sa Enom iz Tuzle sa seksi adresara 28g tel 066 175 199
Katastrofa, zaobiđiPozdrav,jeli neko zna kakva je ova ena masaze? Ima je na col i na olx....
mozes li sibnut kontakt i iskustvoradi radi.. dobro si cuo.. samo kad cuje da si javno stavio ime i prezime njeno i da si napisao da si cuo da radi za lovi, jebat ces na svetog nikad..
Nisam. Traži x bonjesil je probooo
Mozel kontakt…jel provjerena djevojka?Drug zvao prije nekih 20 tak dana tu Enu,rekla mu 200Km sat vremena i da nema svoj prostor ,u Tuzli je kao u blizini marketa Crvena jabuka
Ma jok kaze ti adresu i trazi x bonMozel kontakt…jel provjerena djevojka?
Bila je na seksi adresaru ja sam se isto javljao meni je rekla da ima svoj prostor ali uplata preko x bonaMozel kontakt…jel provjerena djevojka?
Okreni 000000 i stisni opciju 1, javit ce ti se baba pa ti reci baba baba mozes li me preusmjeriti kod dore i kad ti se javi dogovori seDali neko zna dali je Dora bbw u Mostaru i na koji se broj može može stupiti u kontakt sa njom?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|