💋Jeca , samo nežno…💋 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ako želiš da se opustiš , nežna , prijatna plavuša sa slika , 39 god očekuje tvoj poziv ☎ BEOGRAD
kakva je ova, jel bio mozda neko sa njom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blizu Pionira ako nije menjala…fina, mekana bas male sise i nece mnogo da se angazuje![]()
Ako želiš da se opustiš , nežna , prijatna plavuša sa slika , 39 god očekuje tvoj poziv ☎ BEOGRADseksi-adresar.co
a lice ?Blizu Pionira ako nije menjala…fina, mekana bas male sise i nece mnogo da se angazuje
I da… pre jedno 5 godina je isto imala 39Blizu Pionira ako nije menjala…fina, mekana bas male sise i nece mnogo da se angazuje
a lice kakvo je ?I da… pre jedno 5 godina je isto imala 39![]()
lepa starija zenaa lice ?
lepa starija zena…a lice kakvo je ?
Pušenje sa kondomom ali odlično, ostalo preskočiti.![]()
Ako želiš da se opustiš , nežna , prijatna plavuša sa slika , 39 god očekuje tvoj poziv ☎ BEOGRADseksi-adresar.co
je l moze da se ubije cena za samo oral?Pušenje sa kondomom ali odlično, ostalo preskočiti.
Ne ne. To ja za klasiku. Ja nisam pitao za cenu, ali iz komentara znam da je 50 eura doplata za guzuLink nije dostupan...
Reci mi u tih 150e/h ulazi i sex u guzu?
Dosta se popravila što se pušenja tiče. U početku je bila bezveze. Dugo je ona na tržištu. Vrv 15 godina. Davi sa pričom. Taman krene da puši pa se seti još nešto da ti ispriča. Uvek je bila jedna od jeftinijih. Poslednji put kad sam bio 3500 pola sata - 5000 sat. Ne mazi se, ne ljubi se, seks ispod proseka. Ima 40+ godina sigurno. Za prvu pomoć je ok.Pušenje sa kondomom ali odlično, ostalo preskočiti.
Zali pare mali stancic dole kod starine novaka da blizu pionira. Od dima se ne vidi unutra nista pusi kao turcin totalno nezaimteresovana za seks mlitavo je to ja sam je dovatio pocela da stenje istreso je i dovidjenja. Bolje izdrkaj.![]()
Spusti 1000 din.je l moze da se ubije cena za samo oral?
hvala ti za savjetZali pare mali stancic dole kod starine novaka da blizu pionira. Od dima se ne vidi unutra nista pusi kao turcin totalno nezaimteresovana za seks mlitavo je to ja sam je dovatio pocela da stenje istreso je i dovidjenja. Bolje izdrkaj.
Nikada nisam kapirao te ribe, a ima ih,... da li one pročitaju ono što napišu u oglasu... Kao samo nežno, a onda neću da se mazim, neću da se ljubim... Šta li njoj znači to "samo nežno" .... Isto tako, neke ribe slikaju dupe iz 15 uglova, samo guzu forsiraju na slikama, i onda je logično pitaš za anal, a ona se još i uvredi...Dosta se popravila što se pušenja tiče. U početku je bila bezveze. Dugo je ona na tržištu. Vrv 15 godina. Davi sa pričom. Taman krene da puši pa se seti još nešto da ti ispriča. Uvek je bila jedna od jeftinijih. Poslednji put kad sam bio 3500 pola sata - 5000 sat. Ne mazi se, ne ljubi se, seks ispod proseka. Ima 40+ godina sigurno. Za prvu pomoć je ok.
Pušenje da kondomom je za mene ništa. Kod one koja puši sa kondomom ne bih otišao pa čak i da je sex bomba i da sve ostalo radi odlično.Pušenje sa kondomom ali odlično, ostalo preskočiti.
Nije fejk, slike su prave, radi i anal uz doplatu. Samo ima 11 godina više nego što piše u oglasu.https://seksi-adresar.co/oglas/mila-2/ Bio neko? jel fejk?
Godine su najmanji problemNije fejk, slike su prave, radi i anal uz doplatu. Samo ima 11 godina više nego što piše u oglasu.
momci, ja sam zakazao kod nje veceras oko pola 8... prvo.. na tel kaze da neradi anal. radi kod crvenog krsta. kad sam video lice.. nisam ni usao. trazi 120 e.. za 30 evra doplatu sam bio kod jedne sabine sa ege... appartman BW. docela te sa picem, ma i slatkise... jebe se kao stuka i to 1 vremena. tako da ova mila te pare nevredi, moje misljenje.Nije fejk, slike su prave, radi i anal uz doplatu. Samo ima 11 godina više nego što piše u oglasu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|