Znam da si bot, ali napuši mi se racku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da si bot, ali napuši mi se racku
Da da ta, bravo.
a jel placa porez ko ja?Da da ta, bravo.
Ma daa jel placa porez ko ja?
Potvrdjujem.da je tako bio sam kod njeInace kodd ruskinje sa ege sam bio ranije, Samuel je pricao o nuru, pa da kazem da pravo nuru iskustvo sa posebnim uljima od algi i na dusheku nema ni kod nje. Cena je jacha za masazu i necu ponoviti jer sta bih novo mogao da vidim/dozivim, ali kao iskustvo je ok, stan je salonac i lep i prostran, kao i krevet, tusiranje obavezno, masira skroz gola. Ona je lepuskasta, jedra, inteligentna, ima i zato malo ortacki nadrkaniji stav, jer zna da se ona pita. Vratila me na peskir, jer nisam skroz ledja obrisao kako ona misli da treba. To me malo smorilo , kao i to sto je ona otisla posle mene da se istusira, jbg, ocekujem da je ona spremna full kad udjem. Nije rastezala, tako da je to ok, a i posle se ponudila da mi ona opere ledja, sto je ok gest. Lepo prica engleski i sporazumevanje je lako,
Jel radi ona nesto vise od rucne zavrsnice? Radi li oral?Pa to ti je to brate, relax i na kraju je pitas - nece odbiti. Ja je castim jos malo i kazem "u redu je" na 5000
Pa nema ništa konkretno. Samo neke gluposti se pišuutihnuo forum
radi ali jos nisam bio, trazi 5000 , neko bio ?Provlacilo se da i ova radi masazu. Ima li neko iskustva sta se moze ocekivati.![]()
Maja Vasilisa Prekrasna (@maja.vasilisaprekrasna) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 3,020, prati: 3,533, objava: 2,823 – Pogledajte fotografije i videozapise Maja Vasilisa Prekrasna (@maja.vasilisaprekrasna) na Instagramuwww.instagram.com
pozdrav svima, aurora jos uvjek u gosp. vucica 45 ? hvalaKolege ljubitelji masaža, ovo je neka moja rang lista salona i individualki :
1. Aurora, lepe, zgodne, mlade i ljubazne maserke, 5000 masaža i ručna
Meni najbolje mesto za masažu u Beogradu
061 6841 437
2. Venera stil, 5000 masaža i ručna, 7000 masaža i oral, tamo mi je takodje top
063 690 003
3. Čuvena Stasa, bio jednom, bilo mi skroz ok, lepa, zgodna, jebozovna devojka, 40eur masaža, 80 komplet
067 7699 137
4. Melodi Ilic, masaža i ručna, kod nje bio nekoliko puta, uvek me dobro naložila, lepa i zgodna devojka, ali skupa jbg 50eur pola sata, 80 da bude gola
065 4575 768
5. Klinka iz Loznice koja radi nuru masažu na Vračaru, visoko peto mesto samo sto je mlada i izgleda top, ali realno otalja i masažu i ručnu i vrlo skupa, 60 ili 100eur pola sata
062 1981 247
6. Sanja NBG, prijatna i zgodna žena, malo vise priča, ali cena povoljna 3000, masaža i ručna
+381 69 624363
7. Ema, sisata klinka na NBG koja radi nuru masažu, trudi se, možda polucigancica, 50 ili 80eur bilo kad sam ja bio, broj nije aktivan vise, novi nemam, ali mislim da se može dobiti preko ove male iz Loznice jer su drugarice
8. Neftis, verovatno bi preuzeli prvo mesto kod mene kad bi radile i ručnu. Ove koje su radile i ručnu ne rade već duže vremena, a kod ovih sto sada rade, samo masaža nazalost. Katarinu Bosnu su neki pominjali da radi i dodatak, ja bio i ništa. Nisam stekao utisak da hoće. Vrlo su mi blizu pa ipak skoknem ponekad. 3500 samo masaža
+381 63 8203946
9. Aleksandra ulica Tosin bunar, 4000, samo masaža. Ovde su pominjali da radi i ručnu, pa čak i masažu grudima, ali u mom slučaju ništa
063 8128 348
Možda sam neku i zaboravio, pa ako se setim dodacu
znam je. poreklom makedonka.davno davno sam je jebavao za dj. luda bila za kurcom ali uvjek sex samo kondom. upoznao u izlasku. realno bila je top picka, imala nekog starijeg sponzora kao glavnog bumbara... sad neznam. godine prolaze.radi ali jos nisam bio, trazi 5000 , neko bio ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|