ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jel bio tko kod ove?
Bio, nasa cura dogovara,dosao u prostor mala sitna mađarica jedva nes nabada nas, sve sa kabanicom, grebe zubima kod pusenja, 100/30 150/1h… nema sanse ponoviti. I ovo mi zao sto sam bacio

Slika nije njena…

Bio, nasa cura dogovara,dosao u prostor mala sitna mađarica jedva nes nabada nas, sve sa kabanicom, grebe zubima kod pusenja, 100/30 150/1h… nema sanse ponoviti. I ovo mi zao sto sam bacio

Slika nije njena…
Da li cura bar liči na nešto, ako možeš podjeliti detaljnije, kako se ponaša i koliko po tebi ima godina, šta daje a šta ne daje? Za uslugu se već nažalost i podrazumijeva da je vjerovatno loša s obzirom da je oglas sa P.O. ali ajde ako je cura neka zgodnička i simpatična il nešto možda bi se netko i išao svjesno zajebat al bar da se zabavi i jebe mlado meso. Nešto tipa Anja Borovje koju je unatoč dosta lošim recenzijama valjda dosta nas posjetilo jednokratno iz fore da se poigraju sa zgodnom curom i nikad više..🤣

Ima li tko iskustva sa dotičnom?

Morate malo citati forum , inače nema vise ništa smisla . O ovoj gospođi su opisani romani . Gore u desnom cosku vam je tražilica , ukuca se Iva i čita se odrađeno gradivo . Forum se uništava s ovakvim postovima , Iva je prisutna među nama vise od 15 godina i sve se zna o njoj .
Znaci , malo truda , malo čitanja i nema glupavih pitanja .

Morate malo citati forum , inače nema vise ništa smisla . O ovoj gospođi su opisani romani . Gore u desnom cosku vam je tražilica , ukuca se Iva i čita se odrađeno gradivo . Forum se uništava s ovakvim postovima , Iva je prisutna među nama vise od 15 godina i sve se zna o njoj .
Znaci , malo truda , malo čitanja i nema glupavih pitanja .
Ne možeš pretražiti na temelju 3 slova

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh