Incest

vrijeđanje nekoga je prekršaj dok je sex sa maloljetnicom kazneno djelo....
Za ovakvo kazneno djelo si policija da truda, lijepo po nalogu se traži IP adresa i krene se u istragu....
a moja uvreda ovdje se isključivo odnosila na osobe koje rade ovakve stvari (imaju odnos sa vlastitom djecom) a sad ako i ti to radiš onda se uvreda odnosi i prema tebi i možeš me slobodno prijaviti, dapače!!!
onda se tako to kaze konkretno da te se moze razumjeti sto je pisac htio reci referiram se na ovaj predzadnji dio!

Svi smo različiti, neko u nečemu uživa, neko u svačemu a neko niučemu. E ti što nisu u stanju da dožive zadovoljstvu ni učemu najveći kritičari nas "normalnih". Nije sex samo proširenje reprodukcije, seks j ponajviše zabava i uživanje. Ako osoba uživa u seksu pa se povjeri bliskoj osobi koja isto to želi a ti tu osobu voliš pa kako da je odbiješ.

Uvijek sam mastala o tati i da me jebe kad god pozeli medutim nista od toga. Ako ima neki perverzni stariji tata da me jebe u sve rupe i puni guzu, radi ono sve sta bi svojoj kceri nek mi se javi. Zg i okolica, bit cu tvoja poslusna mala droljica i bit ispunjena do kraja. Moze i odma sad

Uvijek sam mastala o tati i da me jebe kad god pozeli medutim nista od toga. Ako ima neki perverzni stariji tata da me jebe u sve rupe i puni guzu, radi ono sve sta bi svojoj kceri nek mi se javi. Zg i okolica, bit cu tvoja poslusna mala droljica i bit ispunjena do kraja. Moze i odma sad
Evo me i ovdje droljice, strog i autoritivan tata od 46g.,
uzivam u kaznjavanju neposlušnih kćeri, zestoko dobiju po guzici a najzlocestijima zacepim prljava usta debelim kurcem

Javi se...dobit ces sta zasluzujes

javi se da te mladi tata dobro izjebe

nikako da napisete sta bude kada se probudite buahahahahahh a ovaj derpe sto vas navlaci da se dopisujete sa njim... pa jeste li toliki retardi

Mene naprimjer pali a i maštam o tome da imam sex sa dvije sestre ali ne sa svoje dvije sestre da ne shvatite krivo. Da se međusobno ližu da ja jednu jebem dok ona drugoj liže i tako dalje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh