Koje je to da je popularna toliko novi sam pa nisam bas upućenAj evo ja cu preskocit drugaricu…
jel itko bia u Mie L. U zadnja dva tjedan - jel kolodvor ili …
Mislim se nesto bas provjereno jer i Tetka je tu…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje je to da je popularna toliko novi sam pa nisam bas upućenAj evo ja cu preskocit drugaricu…
jel itko bia u Mie L. U zadnja dva tjedan - jel kolodvor ili …
Mislim se nesto bas provjereno jer i Tetka je tu…
Ope moran kupova vinoIrina se vratila![]()
Te sa plavog obićno traže bon. Provjeri. Ako ti spomene bon biž ća taman da je Teresa Orlovski u najboljim godinama
Bon trazi pitao jaTe sa plavog obićno traže bon. Provjeri. Ako ti spomene bon biž ća taman da je Teresa Orlovski u najboljim godinama
A koje voli, crno, bilo ili rose?Ope moran kupova vino![]()
Kad pije vino pije roseA koje voli, crno, bilo ili rose?![]()
Crno ko duša....tako kad prolijen po njoj svašta bude linolada duoA koje voli, crno, bilo ili rose?![]()
Ohoho, onda joj moraš odnit jedan Postup od Matuška.... Zaslužuje....Crno ko duša....tako kad prolijen po njoj svašta bude linolada duo
Odnit će joj prije od Rose, preškt jeOhoho, onda joj moraš odnit jedan Postup od Matuška.... Zaslužuje....![]()
Ma nemoguće, pa nije čovik takav da bi gleda u 10€...Odnit će joj prije od Rose, preškt je![]()
Nisam nikad bio, ali po vašim komentarima ja bi samo dodao za Irinu samo najboljeMa nemoguće, pa nije čovik takav da bi gleda u 10€...A i Irinči sigurno zna razlikovat dobro vino od bućkuriša....
Ako to nije istinska ljubav, onda ne znam sto bi drugo moglo bitiCrno ko duša....tako kad prolijen po njoj svašta bude linolada duo
Točno, uzajamno prskanjeAko to nije istinska ljubav, onda ne znam sto bi drugo moglo biti![]()
Je pitala je kad san donia vino odakle je....ima san doma DingačMa nemoguće, pa nije čovik takav da bi gleda u 10€...A i Irinči sigurno zna razlikovat dobro vino od bućkuriša....
Bon!!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |