Igor Matic
New member
Pozdrav ljudi, da nema neko neku informaciju o matorki Kobri koja je ranije radila u hotelu Slavija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to je ta priča sa matorkom... Jednom sam, pre par godina, bio namamljen, baš kao kolega da dođem kod glavne pošte u Savskoj, pa kada sam već tu, skokni preko puta i uplati... Sve vreme kao kultirna, fina, umiljati glas itd... Kada sam je nazvao i upitao o čemu se radi, zašto da uplatim u pošti, drskim tonom mi se obratila, i otkrila svoju pravu stranuTo je verovatno opet ona agencija "Darko", poznati prevaranti. Ceo opis liči na njih i njihov način kako varaju i pljačkaju ljude. Nikada nikome ne uplaćujte ništa unapred, 100% je prevara i pljačka u pitanju. Ko ozbiljno radi uvek je pravilo da se novac daje na ruke pri susretu, nikakve druge kombinacije, sve drugo je prevara.
Niko ništa ne zna o njoj. Nestala je od jednom pre 5 godina. Pretpostavka je da ju je korona odnela, čuo sam od jedne njene koleginice da je opasno kašljala u to vreme. Baš šteta ako je tako, bila je odlična matorka za tucanje.Pozdrav ljudi, da nema neko neku informaciju o matorki Kobri koja je ranije radila u hotelu Slavija?
Ta agencija Darko vara ljude već 25 godina imali su oglase u časopisu hepy sexy oglas pa posle u halo oglasi i sexy club časopisu i uvek pod šifrom da se javiš njim i platiš i oni ti daju broj.To je verovatno opet ona agencija "Darko", poznati prevaranti. Ceo opis liči na njih i njihov način kako varaju i pljačkaju ljude. Nikada nikome ne uplaćujte ništa unapred, 100% je prevara i pljačka u pitanju. Ko ozbiljno radi uvek je pravilo da se novac daje na ruke pri susretu, nikakve druge kombinacije, sve drugo je prevara.
Jel moze neko iskustvo o Ivani Nikolić iz Mirijeva . Kakve masaze radi i radi li sta vise ?
To nisu kurve već profi lopovi i prevaranti koi ruže ostale devojke koje se bave najstarijim zanatomPrvo zlatno pravilo ovog hobija - ako ti kurva traži da joj uplatiš pare pre nego što se vidite - to radi isključivo zato što nema nikakvu nameru da se vidite! Nikakva dalja pojašnjenja, pretpostavke i analize nisu neophodne, niti ovaj aksiom ima potrebe proveravati.
Bio sam pre jedno 2 godine, prosečna riba, ima malo muškobanjastu i konjastu facu. Dobro dupe, ali ne radi anal a za obostrani oral traži doplatu i dozvoljava samo da joj ližu pičku. Ne bih preporučio.Ova riba da 50 oglasa dnevno https://seksi-adresar.co/oglas/annci-2/
Jel baš toliki krš i smor da svi pobegnu s vrata? Nisaam uspeo ništa o njoj da nađem preko pretrage.
Čekaj ako dozvoljava samo da nju ližu, to znači da ne puši ili traži doplatu za pušenje? Gde je, jel u centru ili u nekim pičkovcima? Ako nije za preporuku da se ne smaram onda.Bio sam pre jedno 2 godine, prosečna riba, ima malo muškobanjastu i konjastu facu. Dobro dupe, ali ne radi anal a za obostrani oral traži doplatu i dozvoljava samo da joj ližu pičku. Ne bih preporučio.
Nalazi se negde na Južnom Bulevaru, davno je bilo zaboravio sam tačnu adresu. Sećam se da sam morao da kupujem i kondome pre dolaska, pošto ih ona nema.Čekaj ako dozvoljava samo da nju ližu, to znači da ne puši ili traži doplatu za pušenje? Gde je, jel u centru ili u nekim pičkovcima? Ako nije za preporuku da se ne smaram onda.
Ja sam bio kod nje u Junu 2020. Delovala je super, malo vise pricala ali je odlicna jebacicaNiko ništa ne zna o njoj. Nestala je od jednom pre 5 godina. Pretpostavka je da ju je korona odnela, čuo sam od jedne njene koleginice da je opasno kašljala u to vreme. Baš šteta ako je tako, bila je odlična matorka za tucanje.
Koja je fora sa Sanjom iz Pozarevca? Sto prica ko da je na drogama a mozak joj ne radi. A glas ko da je sperma spekla gladne zice... Zna li ko. Je l narkomanka???
Tačno.... U tome jeste suština odlaska kod ovakvih riba, da bude opušteno i bez bilo kakvih zabrana... One su te koje dobijaju novac da bi nama udovoljile. Nama "gurmanima" je primarno zadovoljstvo kvalitetan sex bez ograničavanja, a njihovo primarno zadovoljstvo je keš.... tako da ako hoće lovu + nametanje raznih pravila => izbegavanje u startu.Hvala za informaciju, definitivno za preskakanje. Ja te birokratkinje što imaju zabrane, pravila i propise ionako izbegavam, nema tu zabave za istinskog gurmana![]()
Ili na srpskohrvatskom jeziku... Prsla s mozgom?Okrenuo joj ležaj na radilici
HhhMozda je glupo pitanje, ali nov sam u materiji. Da li u placenom vremenskom roku mozes svrsiti vise puta ili se podrazumeva sv
Mozda je glupo pitanje, ali nov sam u materiji. Da li u placenom vremenskom roku mozes svrsiti vise puta ili se podrazumeva samo jednom?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|