dečko koji obećava
New member

Дариа Томић (@daria_t999) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 3,592, prati: 1,251, objava: 707 – Pogledajte fotografije i videozapise Дариа Томић (@daria_t999) na Instagramu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravan je link, verovatno imaš neku zabranu da pristupiš grupi.daj opet pusti istekla pozivnica
Fuj, kakva silikonjara.
Mislim da nije uporedi trtovszemislim da je to ova.![]()
Pratitelja: 3,592, prati: 1,251, objava: 707 – Pogledajte fotografije i videozapise Дариа Томић (@daria_t999) na Instagramuwww.instagram.com
Bio si ti ili je znas ovako?Pa ona i jeste najlepša, i uvek će i biti!
sve su narkomanke i to sto si redovan ti nista ne znaci, shvati da njih zanima samo novac ne ti zasto si ok lik, i to sto te poznaju isto je nebitno, ako nemas lovu ti si im nebitan lik u zivotu.3-4 Devojke kod kojih redovno odlazim i koje me već poznaju nisu raspale i štrokave narkomanke, a za svaku novu uvek pre odlaska dobro izvagam da nije neka trandža, narkomanka, Ciganka ili matorka, retko kad mi se zalomi neka takva i onda je naravno ne ližem a kontakt nam bude minimalan. Tako postupam kada naletim na neku od ove 3 zadnje, a na trandžu srećom još nisam naišao, iako ih je sajt SA prepun.
mislim![]()
Pratitelja: 3,592, prati: 1,251, objava: 707 – Pogledajte fotografije i videozapise Дариа Томић (@daria_t999) na Instagramuwww.instagram.com
sve su takve isluzene rageSad jedna negativna recenzija.
Dolazi na adresu,prevoz se ne doplacuje,pola sata 90e.
Kada je pitas kako izgleda ,samo kaze vrhunski,bices prezasovoljen.
Jedna isluzena kurva koja je mozda nekad bila solidna,sad deluje pregazeno.
Prepuna sminke,sljokica,silikoni u grudima u ustima
Odmah sam primetio neke dlake na bradi koje su se probile preko sminke i bas strce.
Klasicno odradjivanje posla,dodje bez gacica,zavrne haljinu,da sto pre zavrsis i ide dalje.
U faci bas losa,plus silikonske usne.
Najbolji opis,bas isluzena kurava,preskupa.. imas osecaj kao da si jedan od 10 to vece.
Mislim da nije uporedi trto
Možda i nije, ali po jednoj slici mislim da jeste. Znam da je ta pre 5 meseci radila, nisam bio, ali su drugi podelili njen profil.Mislim da nije uporedi trtovsze
Jesi li siguran da je to ona? Secam se da je ona bila aktuelna dok je jos Gru bio ziv.irina 2hot?
Ta Emilija nikad nije dostupnaDa li je ovo fejk oglas: https://seksi-adresar.co/oglas/martina-2/ ?
Kada uradim google search dobijem ovaj ig profil (neka strankinja): https://www.instagram.com/evegale/?hl=en
Bg95 rece da je top...al ocigledno koristi tudje slike (2,3 identicne sa profila koji sam okacio)...Delovala mi bas top..
Isto jel neko ima ikakvu info za ove dve:
Nijednu drugu nisam nasao pod tim imenomJesi li siguran da je to ona? Secam se da je ona bila aktuelna dok je jos Gru bio ziv.
Hvala brat, pokušaću da dodjem do nje.
Alkos, ali dobra ovako za zez, voli dominaciju, skoro se nesto bila istripovala da joj je pukao kondommislim da je to ova.![]()
Daje bez kondoma, preskociOk je Sanja. 100e do 2 sata + 1500 za stan na dan.381691855006 | SEX SMS OGLASI
Beograd,Smederevo i okolina Prelepa i prezgodna crnka sa zelenim ocima želi druženje sa situiranog galantnom gospodom ne ispod 30 godina Molim samo situiranesmsljubavnioglasi.com
Sto?Ja Sam u sve rupe svrsioDaje bez kondoma, preskoci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |