VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav. Jel bio ko na kraju kod nje? Vidim da je jos u varazdinu.
Ne ići nikako ako vam je do novaca. Znači ja izgledam oke 30g. Bolja je na slikama. Totalno nezainteresirana. Nema diranja nema ljubljenja. Kaže mi nek se skinem da mi stavi kondom a meni se nije ni digo. Ja se digo s kreveta uzeo svoje pare dobro da ih ostavila na stolu i pobjego. Odma slijedi poruka od pimpa di mi prijeti this isnt over. Poslije sam imao feeling koda me neko prati. Lik je na 7.katu a ove na 11. Ona i sestra navodno. Ženska nezna ni e od engleskog. Kad dodes tamo odma skuzis da se dopkas s pimpom cijelo vrijeme i izgubis odma volju cim te pocne zajebavat s google translateom

I ovima prije što pišu gluposti sandreja je u breznici a ne hraščica i ženska je totalno atogantna za takve volje nemam ds imam ne bi bio rastavljen

• Like
reagiranja: KFP
Probaj joj, ili njemu(🤣), jer ne znaš tko je iza broja, ponuditi iznos koji traži u bonovima trostruko za keš...znači traži 100 u bonovima, ponudi 300 keš u ruke u stanu .....pa da vidiš kojekakva izmotavanja...nedugo mi je jedna napisala "no problem" pa sam malo bio iznenađen, ali u sljedećoj poruci dolazi "morate imati na umu da nam je ovo prvi susret i da zbog vlastite sigurnosti najprije uplatite pola iznosa unaprijed"...eto, osobno iskustvo

• Like
reagiranja: KFP
ja sam je pital i veli da je to ona. Trazi Paysafe bon koji joj das nakon sexa i onda ga ucita na platformu... Znaci nije Aircash shema da uplatis unaprijed njoj pa te onda blokira... Jel neko probo iz Vž?
Da odlična je
Bio sam ja,super tjelo,puši bez,poze koje želiš...pitala me da mi šupak liže isto...uh poseban užitak,posebna žena,poseban događaj❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh