BRATE MOZE BROJPotpisujem, jos bi dodao da je dostupna kasno u noc, barem je samnom tako..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRATE MOZE BROJPotpisujem, jos bi dodao da je dostupna kasno u noc, barem je samnom tako..![]()
Brate uzima 400 eura za dva sataBRATE MOZE BROJ
Ja bih 30 minutaBrate uzima 400 eura za dva sata
Malo ti je toJa bih 30 minuta
Amra egeMoze broj za Tuzlu,hvala
Koji je to virus poslan
O kome pricate ko je sad mie… ili je ovaj pogrijesio u pisanjuPotpisujem, jos bi dodao da je dostupna kasno u noc, barem je samnom tako..![]()
al ne bi ona 30 minuta, jos nesto...Ja bih 30 minuta
dal si ti retardiran..Ima li neko iskustva sa Enom trenutno u Tuzli
100% - na svojoj kozi iskusio.Ne posuditi nego pokloniti i to kad god zatreba, ali nemoj mi krasti pare kad dođem jebat...u tome je fazon. Nemoj lagati ako vidiš da sam stvarno tu da ti budem na usluzi i nemoj brojati minute jer ja ako ih budem brojao nisi nigdje prispjela. Ta populacija u bh dolazi iz porodica sa dibidus poremećenim odnosima i tu je neki genetski poremećaj koji se ne da finim odnosom liječiti. Onako kao same imaju šanse da jednom ugledaju bolje svjetlo dana, one nažalost rađe primaju od podvodnika taksista da mu puše za 30 km. Nego kad joj dođe solidan klijent na kojeg može dugoročno da računa. Sa strankinja a je situacija drugačija jer one osim što su u stranoj zemlji pod strahom i ovisne, vidjele su malo bijelog svijeta pa nešto i naučile...
ti si zajebo ivu andrica.. pravis filozofiju, njima ne trebaju retardi da im pomazu niti crveni krst.. da to hoce udale bi se.. izabrale su takav zivot i nema tu filozofije, tvoje je da dodjes jebes i platis..Ne posuditi nego pokloniti i to kad god zatreba, ali nemoj mi krasti pare kad dođem jebat...u tome je fazon. Nemoj lagati ako vidiš da sam stvarno tu da ti budem na usluzi i nemoj brojati minute jer ja ako ih budem brojao nisi nigdje prispjela. Ta populacija u bh dolazi iz porodica sa dibidus poremećenim odnosima i tu je neki genetski poremećaj koji se ne da finim odnosom liječiti. Onako kao same imaju šanse da jednom ugledaju bolje svjetlo dana, one nažalost rađe primaju od podvodnika taksista da mu puše za 30 km. Nego kad joj dođe solidan klijent na kojeg može dugoročno da računa. Sa strankinja a je situacija drugačija jer one osim što su u stranoj zemlji pod strahom i ovisne, vidjele su malo bijelog svijeta pa nešto i naučile...
Ziv sve dok lupam par guzova...Posto nema kvalitetne robe da se o tome
pise mene zanima sta je sa Elkija zna li ko? Jel ga prejebala kakva nova, jel ozenio crnku, jel sofiji dijete napravio, jel minie usvojio ili sta tako… zna li se ista
Mia Miona, tako joj se zvao profil na Col-u.O kome pricate ko je sad mie… ili je ovaj pogrijesio u pisanju
Ma kakva Amra ja se javio ženska hoće sliku prije susreta. Pa čekaj jbt jel tražiš da zaradiš pare preko jebačine ili srodnu dušu? Veoma je odvratnaAmra ege
Naravno da hocu ne primam svakog,ako ti se ne svidja voz odjebi evo i ovde javno pun mi kurac vas idiota pojedinih.Imam posla tako da mi se jebe sta ti ovde pises poz.Ma kakva Amra ja se javio ženska hoće sliku prije susreta. Pa čekaj jbt jel tražiš da zaradiš pare preko jebačine ili srodnu dušu? Veoma je odvratna
Pa kakvih danas ima nek trazi sliku u pravu jeMa kakva Amra ja se javio ženska hoće sliku prije susreta. Pa čekaj jbt jel tražiš da zaradiš pare preko jebačine ili srodnu dušu? Veoma je odvratna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|