trazi “nina” x bon preskocite+387066830971
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trazi “nina” x bon preskocite+387066830971
To je Svjetlana Zunic.
Imas broj od SŽ pozdrav
Imas li kontakt od njeTo je Svjetlana Zunic
Javte seNetko za druzenje s parom uz neku minimalnu naknadu
Više erotska masaža i intimni dodiri nego seks
Z-18
M-22
Doboj i okolina
Da li može broj od Dore ?I da pojasnim. To uposte nije ONA DORA sto je nekad bila u Brcko iz BL. Ta je starija i puno deblja. Mozda ih mjesate. Ova je lijepa, raja, fima cura. Javite , se otiđite i uvjerite se sami. A o ukusima mrsavo, zgodno, debelo to neka svako za sebe procijeni. Meni licno je sve ok.
Pozdrav imaš li šta u Brčkom ?Javi mi se u Inbox, ne zbog Dore nesto drugo je u pitanju..
Gdje se nalazi u Hrvatskoj? To mi je zanimljivo da je pokušam naći.pozz kolege, pricam s jednom hrvaticom, da li bi mogli skupiti nas 10tak (moze i malo manje) da je ugostimo u Sarajevu, samo bj sa što više svršavanja, voli gutati spermu.
Javite se u pp jeste li zainteresovani pa cemo vidjeti.
Uvjerio sam se i ja u to, nismo uspjeli zbog vremena se dogovoriti, ali mi je sama rekla da je mijesaju s tom nekom drugom Dorom , ova je cura po meni izgledom top sto sam vidio na slikama, pa smo dogovorili druzenje za narednu sedmicu.I da pojasnim. To uposte nije ONA DORA sto je nekad bila u Brcko iz BL. Ta je starija i puno deblja. Mozda ih mjesate. Ova je lijepa, raja, fima cura. Javite , se otiđite i uvjerite se sami. A o ukusima mrsavo, zgodno, debelo to neka svako za sebe procijeni. Meni licno je sve ok.
Samo ako si u prolazu pokušaj, namjenski da dodes je rizično jer zna ispaliti za termin I posle se pravi luda, na kraju kad saberes put i cijenu mozes otići kod braziki ko covjek.Uvjerio sam se i ja u to, nismo uspjeli zbog vremena se dogovoriti, ali mi je sama rekla da je mijesaju s tom nekom drugom Dorom , ova je cura po meni izgledom top sto sam vidio na slikama, pa smo dogovorili druzenje za narednu sedmicu.
Ako si dao pare unaprijed halali ih slobodno, naletio brat na xbonAko je neko zainteresovan da umjesto mene ode sa jednom iz Tuzle neka mi pise u privatne poruke da mu sve objasnim detaljno i nije nikakva prevara ni nista slicno samo nemam vremena da odem a u jednu ruku mi se i ne ide i platio sam sat vremena ali nisam stigao otici i da ne objasnjajem sve ovdje pisite ako je ko zainteresovan u privatne poruke da vam sve objasnim
PozdravNetko za druzenje s parom uz neku minimalnu naknadu
Više erotska masaža i intimni dodiri nego seks
Z-18
M-22
Doboj i okolina
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |