Pa pisali su ti tu o njoj, Sofi, cak mislim da ima temu prokopaj malo lako ces naci. Ima tako osebujne oglase, podijeljena misljenja, ali pohvale na tome kaj ne stavlja fejk slikeJel bio tko kod ove?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pisali su ti tu o njoj, Sofi, cak mislim da ima temu prokopaj malo lako ces naci. Ima tako osebujne oglase, podijeljena misljenja, ali pohvale na tome kaj ne stavlja fejk slikeJel bio tko kod ove?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Zovi, dogovori, odi. Super zenska.Jel bio tko kod ove?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mislim dobra je u stanu su cca jos cetborica muskaraca u sobi do nj3nje oral dobar , ali onda locee se spustata dole i zeli ga bez zastite stavitZovi, dogovori, odi. Super zenska.
Wtf, znaci zenska ne renta apartman za to, nego poziva muske gdje zivi vec? O jebem ti zivot.Mislim dobra je u stanu su cca jos cetborica muskaraca u sobi do nj3nje oral dobar , ali onda locee se spustata dole i zeli ga bez zastite stavit
.....
Bila je na krugama mekad![]()
Nježna strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke
Laura 30 godina, 165/52, nježna, strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Je li se vratila ovo? Malo iskusnije predpostavljam da znaju ko je…
Ja zvao maloprije i me javlja se.![]()
Laura 30 godina, 165/52, nježna, strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Je li se vratila ovo? Malo iskusnije predpostavljam da znaju ko je…
Bila je prije dosra god u zg ali sjecam se sa je bila na krugamaJa zvao maloprije i me javlja se.
Može malo više informacija o njoj?
Mijenja ime oglasa pa zato ne mozes naci info o njoj. Dugo je u ovom, slike su njene mozda malo fotosopirane, izgleda osrednje, dobro pusi I hoce se dobro izjebati ako joj odgovaras. Cijena je 90 eu za pola sata .Kakva je ona? Ne mogu pretrazit po imenu na forumu jer je prekratka rjec a po sifri oglasa nista ne izbacuje jer je valjda novi oglas
Upiši Kiara pa ćeš naći i ZoeKakva je ona? Ne mogu pretrazit po imenu na forumu jer je prekratka rjec a po sifri oglasa nista ne izbacuje jer je valjda novi oglas
nema razloga stavljati fake slike kad je kao da ju je meštrović klesao....ja bih ju ženioPa pisali su ti tu o njoj, Sofi, cak mislim da ima temu prokopaj malo lako ces naci. Ima tako osebujne oglase, podijeljena misljenja, ali pohvale na tome kaj ne stavlja fejk slike
Hey I plan to visit Sarajevo soon can you send me info?If it was about Sarajevo, I would be happy to help you, a woman from Sarajevo was visiting me and I am also going to Sarajevo, if you ever want, I will give you the contact
Can you send me info of Pantera?I'll put a suggestion for some to try below, reviews of the women I've been to, age doesn't matter, just that it's an okay deal:
Pantera:, more or less everything written is always correct and does everything
Erotic girl Mirela - like a panther, correct, always excellent oral, doesn't look at the clock
Black at Point - a short woman with a nice appearance, but always correct to me, doesn't look at the clock, can doggy style and anal
Older woman in Kruge, building across from McDonald's - big tits, 60+ years old, also polite, when I couldn't find anything else, I went to her, but I haven't seen the ad for a while now.
Slender professor - once a disaster
Ankica is always easy to deal with, but lately the woman has been constantly bothering her with something, otherwise she does a great job.
A sweet secret-- the woman's eyes are nice, but she has completely neglected her hygiene
Last time I was with a woman on Horvacanska, black, good ass, small tits, maybe I'll do it again.
So if anyone has a suggestion to try something new, thanks.
Da li može neki info o toj starijoj iz Kruga zanima i mene može u privatVjerojatno misli na simpaticnu damu, 60+, velike sise, surađuje, stan star, nema je vec duze na po
Ako dobiš kontakt proslijediDa li može neki info o toj starijoj iz Kruga zanima i mene može u privat
Who that? Sa domacima nisam upoznat.Ček malo, nitko od starosjedioca nije vidio tko nam se vratio?
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|