ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da bi bilo VRH da forum ima nekakvu pretragu...
Ono da upišeš broj oglasa ili neki pojam pa da po tom pojmu pretraži cijeli forum.
Možda se napokon nekad i to implementira...
Jer nedostatak pretrage je jedini minus ovog foruma :(
Misliš kao, da u gornjem desnom kutu bude malo povećalo i kraj njega piše Pretraga ???
I tamo bi kao to upisivao što želiš pretražiti???
Teško će se to ostvariti, tehnološki jednostavno nismo na tom nivou, ali dobra ideja svakako

Misliš kao, da u gornjem desnom kutu bude malo povećalo i kraj njega piše Pretraga ???
I tamo bi kao to upisivao što želiš pretražiti???
Teško će se to ostvariti, tehnološki jednostavno nismo na tom nivou, ali dobra ideja svakako
Eee to!!!!!!
Čak ti je i ideja vrh!
Povećalo i da piše pretraga!!!!
Svaka čast, nisam se sjetio toga :(
Fakat možda jednom implementiraju to :(

To ti je zato jer njih ima toliko malo, a nas puno. Da njih ima recimo duplo vise, morale bi se popraviti inace ne bi imale posla.
Mislim da ne. Sjećaš se koliko su kukale da smo mi ovakvi i onakvi, a sad idemo kod EGE djevojaka kojima smo odjednom dobri, a ove naše i dalje kukaju i opet im nevaljamo. Ma većina naših, čast izuzecima, nesposobne su da išta promijene, kao što je sve i u ovoj državi. Evo danas sam bio kod jedne naše kod koje inače idem i nije mi bilo problem dati više nego što ona traži jer je prema meni uvijek maksimalno korektna. Ali takve doslovno treba svijećom tražiti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh