Vatrena Adrijana😘 uzivo
Imam 19 godina i cura sam sa slike. Samo moj prostor. Za vise informacija javi mi se na whatsupp +385998327335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi kod neke druge, dzabe ti trud.Pa dobro, jel moguće onda barem da joj donesem neko sexy rublje i odemo na zajedničko tuširanje?
neće te odbiti ali onda kada već ideš na to obavezno joj odnesi i četkicu i pastu za zube... vjeruj mi...Pa dobro, jel moguće onda barem da joj donesem neko sexy rublje i odemo na zajedničko tuširanje?
Svaka koja ima imalo mozga ode u drugom smjeru.. Stbori si krug stalnih.. I vise nema potrebe da se oglasava .Bahata, umišljena i višak kg. Pred 8 godina bio s njom, tad je imala 18, glumila da ima 24. Odrađuje preko k, a zamislila si da je neka top pička.
Ova si je zabrijala da je neka elitna kurva. 300 eura i slične gluposti...Svaka koja ima imalo mozga ode u drugom smjeru.. Stbori si krug stalnih.. I vise nema potrebe da se oglasava .
Na sceni ima puno takvih primjera.
Koja je ta??? Nažalost većina nema mozga!Ova si je zabrijala da je neka elitna kurva. 300 eura i slične gluposti...
Prije kad je bila na iskrici išla je za 500 kn
Koja je ta??? Nažalost većina nema mozga!
Meni jednom rekla da je iz Gospica ali nisam joj povjerovao bio sam puno puta kod nje ali nikad mi nije rekla imeIz Osijeka je,pravo ime ne znam,mislim da ima nekog svodnika pa zato radi non stop, užasno,lijepa cura,šteta
Ja cuo da je iz Petrinje hahahhaMeni jednom rekla da je iz Gospica ali nisam joj povjerovao bio sam puno puta kod nje ali nikad mi nije rekla ime
Kod nekih sta sam isao 2 3 puta vec kazu pravo ime i pocnu pricat o sebi neku zivotnu pricu
Te lokacije poput Karlovca i Siska su ti kao Sahara i pustinja Gobi . Pa jbt , imas auto , zaleti se barem do Zagreba .Ima li možda neko od vas nešto, neki kontakt Karlovac - Sisak ? Može i masaža sa završnicom. Inbox , hvala
a zaletio bih se nego mi to najblize iz Bih, a do Zg je cimanje tipa cijeli dan, i jos dođeš izradi te kurva nece da se javi i slično.Te lokacije poput Karlovca i Siska su ti kao Sahara i pustinja Gobi . Pa jbt , imas auto , zaleti se barem do Zagreba .
Slatka tajna nedvojbeno ima svodnika. To nije teško zaključiti ako se razmijeni nekoliko poruka s njom preko WhatsAppa..Odgovor sam svaki puta dobio unutar jedne ili dvije minute. Uz to, cura radi svaki dan po desetak sati i koliko se može saznati iz komentara ovdje na forumu, čim jedan klijent završi drugi ulazi.Iz Osijeka je,pravo ime ne znam,mislim da ima nekog svodnika pa zato radi non stop, užasno,lijepa cura,šteta
Je,u pravu si,ali cura je skroz ok kad se njom pričaš i zgodna,sama bi napravila biznis boli glava,možda i bude kad se spametiSlatka tajna nedvojbeno ima svodnika. To nije teško zaključiti ako se razmijeni nekoliko poruka s njom preko WhatsAppa..Odgovor sam svaki puta dobio unutar jedne ili dvije minute. Uz to, cura radi svaki dan po desetak sati i koliko se može saznati iz komentara ovdje na forumu, čim jedan klijent završi drugi ulazi.
Očigledno postoji netko uz nju tko je zadužen za organizaciju posla i dogovaranje s klijentima.
Načelno gledano, nemam osjetljiv želudac ni s tjelesne, a ni s moralne strane, no ovo je za mene ipak previše.
Uslugu pod tim okolnostima nipošto ne želim koristiti jer mi to izgleda kao nekakav ozbiljniji kriminal...
Nemate pojma, iz Kutine jeJa cuo da je iz Petrinje hahahha
Kasno je vec za nju da sama krene u posao tko zna u sta se cura uvalila...Je,u pravu si,ali cura je skroz ok kad se njom pričaš i zgodna,sama bi napravila biznis boli glava,možda i bude kad se spameti
Meni je isto rekla da je iz Like.Meni jednom rekla da je iz Gospica ali nisam joj povjerovao bio sam puno puta kod nje ali nikad mi nije rekla ime
Kod nekih sta sam isao 2 3 puta vec kazu pravo ime i pocnu pricat o sebi neku zivotnu pricu
Dobrocudna je, ali ne drzi do higijene. Ne vjerujem bas da svaki dan radi, premda uzastopce objavljuje oglase, pretpostavljam da tako zeli ustedjeti na oglasima.Kasno je vec za nju da sama krene u posao tko zna u sta se cura uvalila...
Da ovako ko osoba je stvarno i vise nego ok uvijek doceka nasmijana i dobre volje ali me odbija upravo to od nje sta radi svaki dan po cijeli dan i bas se zapustila jako
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|