Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konstantno godinama daje oglase i onda sere li ga sere preko telefona ,a ne želi ništa ...Valjda je bolesna na mozak ili joj je to fetiš kad zajebava muškarce koji ju zovu .....Ne djeluje mi normalno!KOMAD VELIKE BUDALETINE!!!!!
Pa ima ljudi koji su njom uspjeli dogovoriti susret, a iskustva su nadrealna.Konstantno godinama daje oglase i onda sere li ga sere preko telefona ,a ne želi ništa ...Valjda je bolesna na mozak ili joj je to fetiš kad zajebava muškarce koji ju zovu .....Ne djeluje mi normalno!
Da....ja još nikoga nisam čuo da je bio! A koja su to iskustva?!Pa ima ljudi koji su njom uspjeli dogovoriti susret, a iskustva su nadrealna.
Prvi ovakav oglas, sa ovim slikama, predala je 29.7.2016.Taj oglas se "vrti" do sada!! Pa vjerovatno je netko bio sa njom ili je bolesna zajebancija. Karlovacka zupanija....Da....ja još nikoga nisam čuo da je bio! A koja su to iskustva?!
Cyber sex, virtualno , ne znam tko voli to.... platis pošalješ lovu nekome a neko ti sliku.posalje ili.snimku sexa....??? poruci su još besplatni....od ovih nasih cura najbolje poslat pare a nikako da ih jebes, tako je najbolje....uzaspozdrav jel probao tko ovu?
![]()
Sisata Crnka - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Ćao, otvorena za online druzenje slike videe dopisivanje shaream iskustva i još moguće neke stvari Telegram jaffacroljubavni-oglasnik.net
Mislim da je ženska extra glupaPrvi ovakav oglas, sa ovim slikama, predala je 29.7.2016.Taj oglas se "vrti" do sada!! Pa vjerovatno je netko bio sa njom ili je bolesna zajebancija. Karlovacka zupanija....
Nije to ta ispikana to izgleda neka nova nisam jos vidio taj oglashttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/laura-oglas-6241905
Netko nešto o ovoj
Ili je to možda ona što je ispikana po rukama
Zvao ju, malo nadrkana 100/30
Koja je to mala plava kod gl kolodvora?Usput svoje osvrte od prije,Dea-siget previše muškasta za mene,Slatka tajna-zgodna cura,šteta što ne brine nimalo o higijeni,Onaj oglas Masaža gdje pokazuje guzicu,ali kad ti se okrene ima popriličan pivski trbuh,ona mala plava kod glavnog kolodvora ne mogu se sad sjetiti imena,lijepa ko slika,baš ima usta za pušenje i ljubljenje ipak Teta Maja i Ana Rudeš su top,pristojne žene,bave se s čim se bave jbg
Pogledam sad u oglasniku pa ti javim,stan na katu preko puta cinestara,nisam iz ZG pa nisam siguran kako se zove kino,odoh na oglasnikKoja je to mala plava kod gl kolodvora?
Da, to ti je Marina DS. Atraktivna maserka.Ok znači zanima me broj od Ane Rudeš i dali je Marina d.s. sada atraktivna maserka po oglasu,inače bio sam kod više njih ali pošto sam imao pauzu sad se malo gubim i po oglasniku i po ovom chatu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|