Znatizeljni1990
New member
Netko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za što netko?Netko?
Pozz ovdje Mario iz Vinkovaca zainteresiran sam za druženjeTko je zainteresiran na podrucju slavonije i branje moze se javiti![]()
Pozdrav jako zanimljiva tema samo jedno je stvarnost a drugo mašta.... da je to tako kako si Vi zamišljate već bi nekog upoznali na malo diskretniji način a ne ovdje javno tako da moje mišljenje a netreba biti točno ovo sve pada u vodu i da mislim da podosta ljudi ovdje djeli moje misljenjeEvo, s obzirom na moj posljednji post vezan uz cuckold, dao sam supruzi zeleno svjetlo nakon puno nagovaranja mene. Njene želje su sljedeće:
1. Nebitne godine, kita minimalno 16cm
2. S obzirom da je gospođa na kontracepcijskoj terapiji, ZAHTIJEVA svršavanje u nju
3. Da si zdrav, čist, uredan
4. Suprugu sam navuko na foot fetish tako da materijala MORA biti i na tabanima, najlonkama, u cipelama, a ne samo u gaćicama etc.
5. Supruga obožava pušenje i seks sa strancima stoga prethodno upoznavanje nije potrebno.
6. Potrebno donijeti iskorišteni kondom sa materijalom, ne stariji od 24h, naravno što svježiji.
7. Moguće i više osoba odjednom
Čak mi je rekla da ako želi da ostanemo u braku moram ju “počistiti”. To bumo još vidli.
Upravo zato kaj ne prakticiramo još takav tip odnosa, zanimalo me kak ljudi reagiraju na to. A di ćeš bolje diskrecije od ovog foruma? HmmPozdrav jako zanimljiva tema samo jedno je stvarnost a drugo mašta.... da je to tako kako si Vi zamišljate već bi nekog upoznali na malo diskretniji način a ne ovdje javno tako da moje mišljenje a netreba biti točno ovo sve pada u vodu i da mislim da podosta ljudi ovdje djeli moje misljenje
Forum je javno izražavanje i mislim da tu ima jako jako jako malo diskrecije tako da mislim da ne razlikuje pojmove e moj Tigre stvarno živiš u nekakvoj masti a stvarnost je nešto sasvim drugo....zanimljiv si i ujedno smiješanUpravo zato kaj ne prakticiramo još takav tip odnosa, zanimalo me kak ljudi reagiraju na to. A di ćeš bolje diskrecije od ovog foruma? Hmm
Top![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
PpPozdrav par 38 god,sa nesto iskustva,trazimo priblizno nasih godina zgodnog i pristojnog decka.ja sam cuck ona zgodna crnka u sexy rublju.malo mi je neugodno ovo javno ali pali me kad ju netko sevi,tako da trazimo nekog za duze a moguce i solo sastanci kasnije.pozeljno da si solo da mozes kad mi zelimo.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|