Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

1000 europljana mjesečno ali kao možemo se vidjeti 1-2 puta tjedno što u konačnici nije skupo ali ne da mi se toliko viđati s njom

1000 europljana mjesečno ali kao možemo se vidjeti 1-2 puta tjedno što u konačnici nije skupo ali ne da mi se toliko viđati s njom
Nije isplativo, barem meni nije. Po susretu bi trebalo biti manje od 100 eura, (popust na kolicinu), a ispadne 125eu-250eu po susretu. Opcenito se ti aranzmani po meni ne isplate, no neka svatko radi sto hoce .

Nije isplativo, barem meni nije. Po susretu bi trebalo biti manje od 100 eura, (popust na kolicinu), a ispadne 125eu-250eu po susretu. Opcenito se ti aranzmani po meni ne isplate, no neka svatko radi sto hoce .
kužim ja što ti želiš reći ali to nećeš naći nigdi, ja govorim što je isplativo u odnosu na ostale ponude. ako ti možeš naći 100€ po susretu za par sati druženja svaka čast ja ne mogu.

Kakva je situacija sa curama iz Europe ,znam da se je pisalo ovdje da se zna naći vrhunskih cura koje dođu ovdje preko vikenda relativno za pristupačan iznos .
Ima li netko iskustva u zadnje vrijeme sa time ?

Hvala

da li je netko voljan razmijeniti trenutna iskustva sa seekinga nek se javi, ponuda je loša ali što je tu je možda se može nešto pobrat iz te očajne ponude

decki pomagajte.. kopam cijeli forum nista konkretno.. pomagajte .. istra rijeka .. preporuka za curu.. moze i broj u dm.. placam veceru.. :D

Bilo šta unutar BiH bi dobro došlo ako imate nešto za prosljediti. Ne pegla mi se Vani
Možda ona MistyMoon, trenutno joj je lokacija Split, ali kad klikneš njen profil često piše BiH kao recent location.
Inače to sam skužio da se svako malo nađe cura koja stavi lokaciju Split a inače je iz bosne....valjda gledaju da se connectaju sa turistima

ima li itko da je bio s duo Candy? iskreno neznan što od ovog očekivati, pa bi mi svaki savijet dobrodošao

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh