Punta Križ Sex

• Začetnik teme Začetnik teme foofe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Solo kamion možeš, sa prikolicom nemreš nigdje blizu.
Ok vjerujem ti na riječ, nisam već dost dugo bio tamo...očito su opako popravili (nasipali i zavaljali) rupetine po putu i proširili tu koziju stazu...ili te jednostavno boli kurac za kamion i jebe ti se oš nekaj sjebat na njemu ili ne...kad sam ja zadnji put išao do tamo, sami put je bio ko stvoren za neki offroad test 4x4 terenca, a ne za vožnju autom ili kamionom po tom putu...

Ok vjerujem ti na riječ, nisam već dost dugo bio tamo...očito su opako popravili (nasipali i zavaljali) rupetine po putu i proširili tu koziju stazu...ili te jednostavno boli kurac za kamion i jebe ti se oš nekaj sjebat na njemu ili ne...kad sam ja zadnji put išao do tamo, sami put je bio ko stvoren za neki offroad test 4x4 terenca, a ne za vožnju autom ili kamionom po tom putu...
Ja ne kužim vas mahnite koji imate potrebu pisati idiotarije. Svaki kamion ti ima podvozje dosta više od osobnog automobila, barem 20cm više, pa to ti je stvar logike pošto mu međuosovinski razmak, ako govorimo o solo kamionu, ne tegljaču, više od 4,5m. Večina modernih kamiona ti na zračnim jastucima koje možeš nivelirati, znači možež dodatno povisiti podvozje ako je potrebno. Ako ne zapinje podvozje osobnog automobila, mislim ono, koliko moraš biti blentav da misliš kako ćeš na kamionu nešto oštetiti ako je neravan put. Put prema plaži širok je više od 3m, nema visinskih prepreka, bez problema možeš kamionom do plaže. Ako se u nešto ne kužite onda je bolje da se držite one; ŠUTNJA JE ZLATO.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh