Anna Clara je otišla u Brazil kući tako je reklaMa na EGE sve lošija situacija..nema Vike,Tonye,ona Anna Clara guzata bila kratko vrijeme,sad se nigdje ne pojavljuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anna Clara je otišla u Brazil kući tako je reklaMa na EGE sve lošija situacija..nema Vike,Tonye,ona Anna Clara guzata bila kratko vrijeme,sad se nigdje ne pojavljuje
Može i starija samo da je provjereno. Ako ima ko neki kontakt da podjeliali sarajevo samo do 200 km nek je mlajda ispod 30 god
Ti bas nemas srece ni sa ovim damama sto za pare rade, gdje gori brate moj?IMALI OD VAS NEKO BROJEVE MOB OD ONIH DAMA IZ RAJLOVCA STO STOJE PREMA KRIVOGLAVCIMA DASE DOGOVORIM
pposalji mi u inbox brojimam nudi za 100 km
Nemaš sreće s ovim ženama koje rade za novac, gdje goriš, brate?
malo sam dalje i nisam upucen sta kako a one su mi naj jeftinije nebi se smaro po stanovimaTi bas nemas srece ni sa ovim damama sto za pare rade, gdje gori brate moj?
Može i meni istoIma li neko broj od Belme sa vogoscanske petlje
NijeZna li iko radi li ova Simona u Mostaru ista vise od masaze
Koji grad?Upravo bio sa Mirnesom u motelu neko je ostavio nedavno broj 061 460 912 . Sve pohvale ..prava dama . Slike njene kao i sve sto kaze . Topla preporuka
Mislim da bi Tonya mogla brzo do Mostara, jer je bila u Sarajevu, a trenutno je u Tuzli, a Vika za 10-tak dana dolazi u Mostar, ako mislimo na istu VikuMa na EGE sve lošija situacija..nema Vike,Tonye,ona Anna Clara guzata bila kratko vrijeme,sad se nigdje ne pojavljuje
Jesi li bio sa Tonyom, kakva je?Mislim da bi Tonya mogla brzo do Mostara, jer je bila u Sarajevu, a trenutno je u Tuzli, a Vika za 10-tak dana dolazi u Mostar, ako mislimo na istu Viku
I mene zanimaJesi li bio sa Tonyom, kakva je?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|