Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino pouzdano sad u ovo vrijeme su guzve na cesti,ako bas imas srece onda si u koloni za izlazak sa otoka od malinske ili njivicaIma na Krku nešto pouzdano?
A nisu ni gužve baš ko šta su bile... a o kurvama da ne pričamo. EGE kad postave lokaciju s ove strane mosta odmah i cijenu pojačaju bar 50%.jedino pouzdano sad u ovo vrijeme su guzve na cesti,ako bas imas srece onda si u koloni za izlazak sa otoka od malinske ili njivica![]()
Ima koja preporuka za Rijeku?
A nisu ni gužve baš ko šta su bile... a o kurvama da ne pričamo. EGE kad postave lokaciju s ove strane mosta odmah i cijenu pojačaju bar 50%.
A lokalno nema ništa koliko ja znam, ako netko ima kakav kontakt bilo bi super.
Za sad nam ostane jedino provozat se do Ri kad je kriza...
a ova ponuda u Malinskoj i Krku..ono sto se vidi na fotkama ako je uopce ista stvarno nije neka vip ponuda..probao kontaktirat mozda?A nisu ni gužve baš ko šta su bile... a o kurvama da ne pričamo. EGE kad postave lokaciju s ove strane mosta odmah i cijenu pojačaju bar 50%.
A lokalno nema ništa koliko ja znam, ako netko ima kakav kontakt bilo bi super.
Za sad nam ostane jedino provozat se do Ri kad je kriza...
Radi ko na traci,nema za danas slobodnih termina....![]()
Lepa Tea Rijeka
Hej dušo, što kažeš da ovo vruće ljeto u Istri započneš na pravi način? Nazovi me i razgovarat ćemo o tvojim željama.www.oglasnik.hr
Bio tko kod ove?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |