BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Meni su najači ovi tipovi iz Sarajevo što traze neki kontakt brzo. A puni oglasi žena. Evo sad gledam na EGE. Tacno mi dođe da se otisbem u Sarajevo na sex turizam :).
Druže sta bi da si u Banja Luci.
Ja Ennu sa CoL čekam mjesec dana da dođe da bi se videli. Ko da ona meni plaća a ne ja njoj :)
Koji druze oglasi puni zena, sa Ege-a ih 3 mozes nabrojati da rade, to da li vrijede i marke je diskutabilno, ove oglase sa "Ruskinjama" ne gledaj, to objavljuje kinez koji potura svoje kineskinje od 50 godina. COL ne bih komentarisao uopste, tako da, sve u svemu ima ih 5 ukupno za koje se moze reci da rade i da ih vrijedi navesti kao preporuku, ostalo ne daj boze nikome.

Koji druze oglasi puni zena, sa Ege-a ih 3 mozes nabrojati da rade, to da li vrijede i marke je diskutabilno, ove oglase sa "Ruskinjama" ne gledaj, to objavljuje kinez koji potura svoje kineskinje od 50 godina. COL ne bih komentarisao uopste, tako da, sve u svemu ima ih 5 ukupno za koje se moze reci da rade i da ih vrijedi navesti kao preporuku, ostalo ne daj boze nikome.
Gdje ce bit kurvi kad su ljudi ne normalni oni su u stanju da cekaju ispred zgrade i da te izbodu nozem jer ides kod nje a on bijednik se zaljubio u nju

Da li postoji neka djevojka ili zena na podrucju Mostara koja je raspolozena za druzenje veceras na cijelu noc uz maksimalnu diskreciju?
800 evra placam za druzenje od 22h do 07-08h.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh