Dulce onako nije bas vjesta, nije sad top model ali je mlada. 130 e za 2 puta, oral s kondomom. Ima jos dvije Ana i Victoria, cini se boljeJel neko bio kod ovih iz Kolumbije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dulce onako nije bas vjesta, nije sad top model ali je mlada. 130 e za 2 puta, oral s kondomom. Ima jos dvije Ana i Victoria, cini se boljeJel neko bio kod ovih iz Kolumbije?
Ma prevara budala i krivih drva nikad nece nestat ti uplatis xbon unaprijedJel ko cuo za ovu agenciju Sagardi sad pricalo mi par ljudi kako imaju djevojaka dostupnih
agencija.sagardi na instagramu ?
Ja dobio slike od neke AleksandreDulce onako nije bas vjesta, nije sad top model ali je mlada. 130 e za 2 puta, oral s kondomom. Ima jos dvije Ana i Victoria, cini se bolje
Una/Emina ne radi vec godinu dana. NazalostDajte br od Minie ako ko ima i uzgred zna li iko novi broj mladje cure koja se oglasavala kao Una na EGE. Mislim da je trenutni ugasila.
Izgleda price tacne bile zarazenaIma li ko info. Radi li Crna,Dora u Bc? Bilo je nekih prića i vidim ne oglasava se vise? Ima li ko novije info?
ima li sta na tom regionu ako neko moze neki kontakt kolegeBijeljina, Brcko, Srebrenik, Gradacac...nesto? Ako ima, moze u pp
kako doc do njih?To su razlicite cure. Ova iz BL sto dolazi u BC je jedna a crna (dorotea) je iz Brckog druga.
Koji druze oglasi puni zena, sa Ege-a ih 3 mozes nabrojati da rade, to da li vrijede i marke je diskutabilno, ove oglase sa "Ruskinjama" ne gledaj, to objavljuje kinez koji potura svoje kineskinje od 50 godina. COL ne bih komentarisao uopste, tako da, sve u svemu ima ih 5 ukupno za koje se moze reci da rade i da ih vrijedi navesti kao preporuku, ostalo ne daj boze nikome.Meni su najači ovi tipovi iz Sarajevo što traze neki kontakt brzo. A puni oglasi žena. Evo sad gledam na EGE. Tacno mi dođe da se otisbem u Sarajevo na sex turizam.
Druže sta bi da si u Banja Luci.
Ja Ennu sa CoL čekam mjesec dana da dođe da bi se videli. Ko da ona meni plaća a ne ja njoj![]()
Gdje ce bit kurvi kad su ljudi ne normalni oni su u stanju da cekaju ispred zgrade i da te izbodu nozem jer ides kod nje a on bijednik se zaljubio u njuKoji druze oglasi puni zena, sa Ege-a ih 3 mozes nabrojati da rade, to da li vrijede i marke je diskutabilno, ove oglase sa "Ruskinjama" ne gledaj, to objavljuje kinez koji potura svoje kineskinje od 50 godina. COL ne bih komentarisao uopste, tako da, sve u svemu ima ih 5 ukupno za koje se moze reci da rade i da ih vrijedi navesti kao preporuku, ostalo ne daj boze nikome.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|