BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jebači, imam dva pitanja za one koji su posjetili čokoladicu Naomi
1. Radi li sama u stanu ili ih je više?
2. Jel se da lizati?
Unaprijed hvala!
sama je u stanu bila kad sam ja bio kod nje u Zagrebu i da lizao sam ju. s njom nećeš pogriješiti, njene prednosti su to što se strastveno ljubi i onaj ko to voli njemu će baš pasati i zna engleski jer živi u engleskoj. po meni jedini minus (ako se to može nazvati minusom) je da ide nadoplata za pušenje bez. i preporuka je da odeš u ranijem terminu jer kasno navečer već zna biti umorna od šljake ali to je logično jer je omjer cijene i kvalitete dobar

Mali, ajde prvo nauči razlikovat prave sise od silikona pa se onda javljaj. Slike su joj stare bar 5-6 god, neke i više.
Namjerno cu sad tvoj a ne njegov post citirat. Od te ima dosta informacija na forumu cak i na (ugaseni) profilima. Cak je jedan stavia pravo ime sa drustvenim mrezama. Uz malo guglanje se moze nac i koji 18+ filmic. Tako da se i netriba ic do nje. A kad se pogleda od "kolege" njegove stihove ovdje moglo bi se jos nesto rec ;-)

Nista, idem se licit

Jel se ikome javlja ova, jer meni s razlicitih brojeva ne.
Javila mi se u petak, imali smo dogovor za subotu, kojeg sam otkazao jer djevojka ima previše crvenih zastavica u komunikaciji. Ima psihozu da je Zagreb opasan grad. ne znam kak joj bude u Splitu.
Svaki broj koji joj netko pošalje provjerava preko Numbustera da vidi ocjenu/rejting.

Kasnije se javio Manu, dogovorio sve s njom u 10 minuta za subotu.

Javila mi se u petak, imali smo dogovor za subotu, kojeg sam otkazao jer djevojka ima previše crvenih zastavica u komunikaciji. Ima psihozu da je Zagreb opasan grad. ne znam kak joj bude u Splitu.
Svaki broj koji joj netko pošalje provjerava preko Numbustera da vidi ocjenu/rejting.

Kasnije se javio Manu, dogovorio sve s njom u 10 minuta za subotu.
Ona je vec bila u Splitu i to dosta dugo. No sikiriki

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh