Moze linkU Nikole Tesle nije cura sa videa logično lošija mala niska bucka ostao kad sam već došao ali nije za ponoviti, eto da se netko ne zezne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze linkU Nikole Tesle nije cura sa videa logično lošija mala niska bucka ostao kad sam već došao ali nije za ponoviti, eto da se netko ne zezne
Broj je hrvatski zadnje 4 znamenke su 2491 ime u oglasu je Clariza ali stalno im imena mijenjajuMoze link
Ma kad dođeš vjv nije ta sa slike nego neka druga. Tribali bi svi kad dođu i vidu da nije ista ženska samo otići i lošu recenziju ostavitiZna li ko sto o ovoj?
Ja sam pisao post o njoj.
Jel bija ko kod ove
Vidin da je vec dugo u Zadru
Imai ko kakva komentar ili recenziju
U onim zgradama kod lidla na meladi je
Dobro da ti se i uspia dić ikako, žena je fer i korektna, ali koga ne "pale" takve ocvale i dotrajale kurve bolje neka ne ide se sramotiti, nije to roba za svakogaJa sam pisao post o njoj.
Ukratko zena se trudi i sve ali sam imao problem nije me mogla napaliti nikako da mi se digne.
Uzeo sat otisa nakon 25 min.
Zena uredno vratila lovu i naplatila samo pola sata.
Ja sam pisao post o njoj.
Ukratko zena se trudi i sve ali sam imao problem nije me mogla napaliti nikako da mi se digne.
Uzeo sat otisa nakon 25 min.
Zena uredno vratila lovu i naplatila samo pola sata.
Piše ti dva posta iznad..Koji dio grada je?
IstinaDobro da ti se i uspia dić ikako, žena je fer i korektna, ali koga ne "pale" takve ocvale i dotrajale kurve bolje neka ne ide se sramotiti, nije to roba za svakoga![]()
Aha. Ok. ThanksPiše ti dva posta iznad..
A onakoStigla Tina u Zadar.. Jeli bio tko?
Skupa za te godineA onako
Zena između 48-55 god plavuska
Lipa prcasta guza i faci je ok ali jbt 140€/ po ure
Ali dobra je za svoje godine i cak bolja od ovih sa ege-a mlađihSkupa za te godine
Cura je top,bija san kod nje nemam nikakvu zamjerkuMogu i ja potvrditi, odlicna akcija za svaku preporuku?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|