davidoff95
Member
Daj brojS njom je lagan dogovor, ne cjenkas se i imas prolaz. Uredna je i top je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj brojS njom je lagan dogovor, ne cjenkas se i imas prolaz. Uredna je i top je.
Zar vas ima jos da uplacujete unaprijed..Ljudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.
Ne samo obrijala i okupala bi ga uz to i popusilaAko dodaš još 100 eura možda bi te i Iva obrijala![]()
Pa onaj ko reklamira tu sigurno njemu treba kladionicaru propalomLjudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.
Imas njen profil i na fb. I meni je trazila unaprijed novac da joj se uplati na racun i slala mi je kao dokaz uplatnice sto su joj uplacivali i kad joj uplatis moras navodno cekat 2-3 dana termin.Ljudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.
Znam ko je sisata sad je smrsala dudla nargile u 1001 po Tuzli ko fol radi u Bingu a meni glumi finuImas njen profil i na fb. I meni je trazila unaprijed novac da joj se uplati na racun i slala mi je kao dokaz uplatnice sto su joj uplacivali i kad joj uplatis moras navodno cekat 2-3 dana termin.I nisi valjda 3 glave puko
![]()
Ima li staNeko nešto zanimljivo na potezu od Zenice do Tešnja?
Ni za lijekaIma li sta
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |