Jade - 1 hour, but not three, not two, but only ONE shot!

komarko

Active member
Pozdrav,
Samo da prijavim jednu brazilsku picku po imenu Jade.

Cura dogovara 1 sat za 150€, ali vam ne napomene da je to sat vremena za samo 1 svršavanje.

Sad sam malo revoltiran…i obećajem samom sebi da ću idući put RADIT HAOS!!!

Nisi ni prvi ni zadnji. Napisao sam recenziju za nju kad je bila tu prosli put, ne vidim ju sad, mozda je promjenila profil.

A da? Ti si to isto doživio? Ja sam se vratio iz kupaonice nakon prvog svršavanja i ono da se tamo ne gledamo rekao da mi ode dolje pljugat, a ona meni Ne, samo jednom.
Halo? Pitao sam sto je to, da mi to nije rekla.
Dogovorili smo sat vremena.
Koja joj je to onda fora 1 sat 150€, a 30 min 130€.

A ja prije dva dana ostavio recenziju za nju da provjerite unaprijed jesu li dva pucnja...
Ma kod svih tih za 150 €/h treba unaprijed provjeriti.

Da, ista stvar, samo sam ja to otkrio dok sam bio u njoj. Onda sam si rekao "good to know" pa sam produzio seansu bez svrsavanja, ali ni to ne pomaze jer cim prode cca pola sata ona pocne kenjat da svrsis vec i onda izgubis svu volju.

A da? Ti si to isto doživio? Ja sam se vratio iz kupaonice nakon prvog svršavanja i ono da se tamo ne gledamo rekao da mi ode dolje pljugat, a ona meni Ne, samo jednom.
Halo? Pitao sam sto je to, da mi to nije rekla.
Dogovorili smo sat vremena.
Koja joj je to onda fora 1 sat 150€, a 30 min 130€.
drugi put 50 ninuta lizanja jaja i pakistana

Za nju sam napisao negativu recenziju još u početku kada je tek krenula tu raditi,samo šta je meni vratila 50 eura jer sam joj dao do znanja da ne može tako.Cura izgleda odlično ali tu sve staje ali kombinacijom ljepote i dobre cijene očigledno dobro radi ovdje

Danas sam imao 3 glupe situacije.

Ove brasilke i kolumbijke, i sve se srozalo, jedino što ima tu neku sisu i dupe, i to je to.

Vise od pola ih je istetovirano kao narkomanke.
Glupe.
Ne znaju riječi engleskog,

Sve im dogovara neka ženska koja je negdje na drugom kraju svijeta

A i ona je isto retardirana.
Ništa ne prenese curi i onda dođeš i moras se s njom preko Google Translator dogovarari.

Pa ti kurva umjesto 180, hoće naplatiti 300.

Ovo počinje ljutiti i dizati živce.
Da glupača ne zna reći drugoj glupači da otvori vrata? Ti glupoj agentici govoris da 5, 3, 1 minutu do njih i da te drži pred vratima retardirane kurve, da tamo cwkas dok te ne sretne netko poznat???

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh