BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa skontali mnogi naravno, ali nece da otkrivaju. Ne znam sta imaju od toga ako otkriju, ali stvarno. Jedino moze da je otjera, svakako se zale ovde da nema nista u Sarajevu, slaba ponuda u Mostaru..itd
Ovo svakako zabava jeste, ali nije bas zabavno to razotkrivanje, ko je koja od njih ovde, bar meni to nije ok( moje misljenje koje i ne mora biti ispravno)...ja znam prava imena i prezimena(ne pitaj me kako) svih djevojaka koje se pominju ovde,(bar ovih stalnih, ne racunam one letece sa laznim profilima) kao i gdje zive...ali mi stvarno nikad nije palo na pamet da ih razvlacim ovde po forumu, jer mi je to nekako JADNO i bezobzirno...
*sportski pozdrav*
Ni ja nisam rekao njeno ime,prezime ni bilo sta drugo osim da mi je smijesno sto mijenja brojeve i nadimke. Zasto ih mijenja e to je vec razlog zbog kojeg je je malo “prozivam”. Krije se od ljudi koji je ZNAJU i koji su bili sa njom. Zasto se krije…Valjda si i to do sad upratio. Sportski pozdrav i tebi😉

Ja sam nudio lijepe pare za vise sati al tebi to nije odgovaralo i Boze moj sta😀👍. Ostace mi vise love kad odem sutra u EU na Prvomjasku sex turneju😍. Evo recenzija za tzv Bojanu. Simpa je,ima fino tijelo,dobar oral jedino sto se ne voli bas istusirati. A za ovo sta trazi od naroda lovu,od mene nije stigla a dao bi joj i njoj slicnim samo da zarade. Nista socijala😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh