ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mala-crna-oglas-5809628
Bio nedavno. Lokacija je na Vrbanima, u samoj blizini Pointa. Bilo je svakakvih komentara na račun ove žene, ali za 55 eura je super. Nije nekakva stara baba, po mojoj procjeni je u srednjim 40-ima. Pisalo se ovdje da ima trbuh kao u 9. mj. trudnoće što nije istina. Ima škembu, ali ne tako veliku. Što se tiče akcije prvo smo se dugo i strastveno ljubili, potom je slijedilo lizanje njenih velikih sisa i pice, a nakon toga ona je bila na meni, misionarska, doggy i svršavanje po sisama. Oral je bez kondoma, seks sa. Mogu reći da žena pazi na čistoću i urednost.
Drago mi je da je tvoje iskustvo bilo dobro. Kad sam ja bio mirisa je bilo posvuda, nije bila depilirana, pa sam joj dao da puši i ispraznio se u usta....ajde barem nešto

Na sta je spao taj oglasnik
Preplavile su ga online usluge, bonasi, trandare, fejk slike i par pravih kurvi i to starih koje se uopce ne znaju dobro slikati.
Realno 90 posto kurvi se nezna jebat.
jebao sam svasta ovdje na oglasniku i sire.
Kod jako malo zena sam zadovoljan.
Realno, svakok drugoj smrdi iz picle, ili kad krenes dirat, odmah osjetis miris vlazne maramice, kojom je samo prosla po picki prije nego sto si dosao.
Sve se jebu ko panjevi, usliga je katastrofa a cijena boze sacuvaj
Nijedna nije idealana.
Sve nepotrebno lazu za godine, sasvim nepotrebna stavka, ali eto..Valjda mislle da ce ljudi vise zvati a vec 10 godina imaju po karikiram "35" ..
lazu cim zinu
."prvi si mi danas" a kos za smece pun vlaznih maramica...
Fejk slike, los izgled, velika cijena, smrde, higijena losa its...katastrofa na sto je dosao taj oglasnik

Na sta je spao taj oglasnik
Preplavile su ga online usluge, bonasi, trandare, fejk slike i par pravih kurvi i to starih koje se uopce ne znaju dobro slikati.
Realno 90 posto kurvi se nezna jebat.
jebao sam svasta ovdje na oglasniku i sire.
Kod jako malo zena sam zadovoljan.
Realno, svakok drugoj smrdi iz picle, ili kad krenes dirat, odmah osjetis miris vlazne maramice, kojom je samo prosla po picki prije nego sto si dosao.
Sve se jebu ko panjevi, usliga je katastrofa a cijena boze sacuvaj
Nijedna nije idealana.
Sve nepotrebno lazu za godine, sasvim nepotrebna stavka, ali eto..Valjda mislle da ce ljudi vise zvati a vec 10 godina imaju po karikiram "35" ..
lazu cim zinu
."prvi si mi danas" a kos za smece pun vlaznih maramica...
Fejk slike, los izgled, velika cijena, smrde, higijena losa its...katastrofa na sto je dosao taj oglasnik
Svaka cast. Slazem se u potpunosti. Potpisujem ne svaku riječ vec svako slovo. A da ne kazem ako hoces nesto lijepo, ugodno, zdravo do 25 godina naci. Nemoguca misija.. Dode mi da odem u neku Latin zemlju...
Ponuda kod nas katastrofa!!!!!! Od pristupa, usluge a pogotovo izgleda...

Svaka cast. Slazem se u potpunosti. Potpisujem ne svaku riječ vec svako slovo. A da ne kazem ako hoces nesto lijepo, ugodno, zdravo do 25 godina naci. Nemoguca misija.. Dode mi da odem u neku Latin zemlju...
Ponuda kod nas katastrofa!!!!!! Od pristupa, usluge a pogotovo izgleda...
Pa uvijek imaš ege al one traže po 200€ za 1h

Tko ide na ijednu od ovih unutra bez gumice je lud 1/1. Nekima nedam ni da puše bez zaštite ako procijenim da je potrebno. To što ona to daje drugima nema veze sa mnom
Nezz meni kad se puši s gumicom mi bzvz. A ova neko je pisao kao za doplatu da da bez kondoma . Al eto vidiš ovaj iznad mene je očito 1/1

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh