Pozdrav jel imate neko iskustvo sa ovom devojkom?https://seksi-adresar.co/oglas/sara-druzenje/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam kod Viktorije, preporuka od mene. Prezgodna je, pusenje bez kondoma, moze ljubljenje, otvorena u komunikaciji engleski je savrsen, odlican GF, trudi se, stenje i dok ga pusi.Ćao svima, da li je neko bio sa:
Piše da je iz Slovenije i deluje mi da je prezgodna. Ili sa ovom:
Ovu nikako ne preporučujem i ja i ortak smo joj ostavljali po 2 poruke na WA I nikad nam se nije javila:
Hvala.
Baš sam se pitao da li je neko išao kod nje. Mene je malo odbilo to što mi je u sred dopisivanja tražila sliku. Jesi li ti imao takav slučaj?Bio sam kod Viktorije, preporuka od mene. Prezgodna je, pusenje bez kondoma, moze ljubljenje, otvorena u komunikaciji engleski je savrsen, odlican GF, trudi se, stenje i dok ga pusi.
Da li si bio na sat vremena ili možda na pola i kakvu cenu daje ako odeš na pola, da li smanjuje ponudu usluga tada? Jel mirišljava i čista? Hvala.Bio sam kod Viktorije, preporuka od mene. Prezgodna je, pusenje bez kondoma, moze ljubljenje, otvorena u komunikaciji engleski je savrsen, odlican GF, trudi se, stenje i dok ga pusi.
A zapravo je u Reljinoj kod Zelenog venca, a dala mi adresu u Džordža Vašingtona, verovatno nameštala nekoj drugoj jer je imala već ugovoreno. U svakom slučaju, za izbegavanje u širokom luku....nisam siguran, ali možda je neko ovde na forumu baš o njoj pisao kako je sa njom odgovarao, ali ga je dočekala neka sasvim druga, plava devojka, ali nisam mogao pretraživanjem njenog broja iz profila da nađem, sigurno ima otvorenih par naloga na EGE.Ljudi, samo da vam javim, ova kao mlada Ruskinja, u Džordža Vašingtona 46, dogovorimo se sve, ja joj kažem dolazim za 20 minuta, ona pristane, pojavljujem se kroz 25 minuta, napišem da sam in front of the buidling ona mi odgovori OK i pitam je koji stan/apartment I ona se posle toga više ne javlja ni na poruke ni na audio poziv. Dakle ispaljivacčca, zali Boze vremena, evo linka:
Prvi put mi se desilo na EGE, na SA je to kao dobar dan...
Meni nije trazila sliku, sad nisam siguran da li sam tada na WA imao sliku tela.Baš sam se pitao da li je neko išao kod nje. Mene je malo odbilo to što mi je u sred dopisivanja tražila sliku. Jesi li ti imao takav slučaj?
Bio sam na pola sata, 150e, radila je sve sto sam trazio, pusenje, dogi, misionarski, stojeci uz neki ormar i jahala je.Da li si bio na sat vremena ili možda na pola i kakvu cenu daje ako odeš na pola, da li smanjuje ponudu usluga tada? Jel mirišljava i čista? Hvala.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|