Bisex iskustva

schbela

New member
Ima tko iskustva sa bisex parovima? Neki dojmovi.
Slobodno se i javi ako ima koji zainteresiran par.
 
Prije par godina znalo je biti parova na plavom oglasniku bio s nekima od njih ali nisu vise aktivni sad mislim da je nemoguce naci par za druzenje
 
Prije par godina znalo je biti parova na plavom oglasniku bio s nekima od njih ali nisu vise aktivni sad mislim da je nemoguce naci par za druzenje
Zadnje da je bilo u ponudi bisex par na plavom bio je par na Borongaju prije korone sad ne znam jesu li bili par ili joj je bio pimp.
Ne znam dali još rade išao sam kod njih 5-6 puta nekad solo s njom nekad s njim imala je tarifu 800 kn po satu a obično sam išo na 2 ili više sati.
Pred koronu 2020 su nestali tj nisu se javljali više. A zaboravio tražiti privatni kontakt.
Više puta sam bio kod njih i uvijek se muški javio, prvi put bio sam solo s njom i bilo je super GFE iskustvo sve osim anala je radila, po kvaliteti usluge mi je bila u rangu Viki s Folke tad je rekla da radi STRAP ON i da radi u paru s likom ili solo s njim. Probao sam STRAP ON s njom solo i bilo je super pa me je kasnije lik karao i pušio sam mu.
To mi je uz Sašu i Dejana do sad najbolji par s tim da Saša i Dejan nisu bili Bisex tj. on.
Bio sam još davno tamo 2008-2010 sa par parova na Smokvi ali je to većinom bilo gledanje njih ili ja nju pa on gleda te lagani bisex samo pušenje ali ni jedan par mi nije sjeo kao Saša i Dejan te ovi na Borongaju.
Zaboravio sam im imena ali mislim da se ona Nina zvala.
Bila je niža crnka oko 30g , manje sise, imala je lijepu guzu i usku mesnatu picu, nije dala anal i prstom, ali je voljela primiti jezik duboko u pak.
Bilo je super orgazmično iskustvo dok ja trpam nju lik je mene. Ili bi on nju guzio a ja ispod nje u 69 ližem ih oboje.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh