SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

i mnogi od njih bolju od Marije Poljak nece vidjeti...
a TS strankinje koje nekad dodju u Hrvatsku su 10 razina iznad takvih ulicnih sporkih drolja
 
Naravno da je riječ o likovima, dakle muškima, čim ima kurac onda je muško.
U cijeloj toj priči peder si ti, jer voliš tuđe kurčeve. Već sam napisao da ne volim da mi tuđi kurac mlatara ispred, za razliku od tebe koji pušiš tuđe kurčeve i diže ti se kurac na tuđi kurac.

Ti frankeštajni su muški sa sisama. To nije žensko sa kurcem. Zato i jesam postavio pitanje kako možete uopće jebati takve likove, a ti kreneš palamuditi o moralnoj vertikali.
Dobro i ? Haha pa jebem i muske i zenske i trandze. Znas kaj je fora ? jebem kurve kod kojih i ti ides. Ja znam kaj jesam i nemam problem sa priznavanjem toga sam sebi. Za razliku od dosta ljudi na ovom forumu koji pljuju po ts/cd a u porukama mi se javljaju za preporuke za njih. Ne mislim na tebe da se ne napalis odma. 2020 godina a ljude brine ko kaj jebe. Jebi i pusti jebat :*
 
nisu mi jasni likovi koji otvaraju i diskutiraju u temama koje ocito nisu njihov đir... mentalne bolesti dolaze u raznim oblicima valjda
 
Ta Valerija je obični cigo crossdresser bez sisa, a u oglasima ima 20 godina zadnjih 5 godina. Dovoljan razlog za NE ići.
Pa dobro jutro, naravno da je crossdresser, samo očito povjeruju neki sve što piše u oglasu. dečko se sredi ali sise nema, ili ga netko uspio skinut i provjeriti?
Sve su Cd koliko san skužio..ne prozivan nikog ali ne možeš pisati da si jebo shemale a onda navoditi tu nickove dečkića u tangama. Da ide u par s ženom baš prista bi jebat ga/ju.
 
Muško traži trans/cd 36g, 178cm 87 kg,18cm komad obrijan. ZD. Tražim trans /cd veze, nije važno gdje u HR, često sam gori u ZG ili doli u ST

je li netko bio s Lindom?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh