VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jer zoveš krive. Najvjerojatnije one oglase sa slikama manekenki ili fitness modela skinutih s neta, kakvih je najviše. Zovi samo one provjerene, s dobrim recenzijama. Tko redovito prati teme "Zagreb - jel bio tko?" i "Zagreb - iskustva & recenzije" zna točno koje su to. Nema ih puno, najviše 10-ak, ali su pouzdane.

U Vž nema ništa i neće ni bit tako skoro kako stvari stoje. Nikakva Banfa, Texas, Trakošćanska... To su sve fejk oglasi kao navlakuše za registraciju na onaj prevarantski sex-oglasnik ili klinci koji žicaju bonove. Premala smo sredina da bi se neka call girl usudila iznajmiti stan u nekoj od tih socijalističkih zgrada i dovoditi tu mušterije. Tu svako svakog pozna. Zbog radoznalih penzionerki koje 0-24 vire kroz špijunku na stubište, tu nijedna kurva nebi izdržala duže od pola dana.
Ma nisam zvao krive,prvo sam zvao jednu kod koje sam več bio i drugi put sve dogovorio i onda ne javlja se.Išao sam na sigurno ali...ništa,zajeb.Nisam ni bio previše puta.Svega 3x i od toga 1x skoro otišao suhog k...a tak da baš i nemam baš volje odlazit u zg na jeb🙂
 
Dopisivao sam se s jednom Varaždinkom preko fejsa, solidno izgleda. Hoće da joj se donese A bon od 500kn, to je znači sat vremena druženja.
 
Nisam tako lud da nasjednem na to. Nije tražila da ga pošaljem tako da možda i nije prevara. Probat ću dogovoriti da joj dam lovu a ne bon
 
Navlakuse sa tim A bonovima... aj oke,kupis...ako zajebe imas 500kn za kladaru.. boze moj:D

Ili uzmi 500kn,odi navecer u Narcu/Sombrero ..popij nesto,plati par pica curama i unutra si:)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh