Sisata i guzata
Well-known member
Covjek uziva u komocijiSig ovo tribas vidit ako uspijen diskretno slikat poslat cu ti na whatsup ovo je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covjek uziva u komocijiSig ovo tribas vidit ako uspijen diskretno slikat poslat cu ti na whatsup ovo je![]()
Barem za po ure imaEGE!!!!!!!!!!!
Oces ds hobo završi na aparatima. Ak Česi daju on je na apartimaJos da cesi daju gol![]()
Meni je najjaci "nevjerni gad"...Lik se zove snowflake. Pahuljica i takav bi na kurve a djetinjaste nickove ima.
New guy in the blockMod jesi to opet ti?
Kakav block, pa nismo u zatvoru. Pa da kazu New guy in the block i da čekaju da se sagne po sapun.New guy in the block
Dat cu mu ja komociju...Covjek uziva u komociji![]()
Ali ono sto si nap.. Sredit cu ja to samo da se makneDat cu mu ja komociju...
A jbt 3 ure na mobu znaci il ce doc il nece il ce dat il nece aj ca jeb te s mog stola .. a mozda je neki lik s foruma pa je uzivljen u citanjeAli ono sto si nap.. Sredit cu ja to samo da se makne![]()
Ja znam ekipu iz slovenije koja ovo cita.. Znaci doslo je na razinu regiona...A jbt 3 ure na mobu znaci il ce doc il nece il ce dat il nece aj ca jeb te s mog stola .. a mozda je neki lik s foruma pa je uzivljen u citanjeu tom slucaju bi mu platila pice odmah
![]()
Bravo Hobo.. E jbga propade mi 2 sataDobro je, sutra triba oploditi i ovaj dobitak da se dodje i do ure s EGE djevojkom![]()
Mozda sam ja bio taj lik , a možda i nisam nećemo nikad znatA jbt 3 ure na mobu znaci il ce doc il nece il ce dat il nece aj ca jeb te s mog stola .. a mozda je neki lik s foruma pa je uzivljen u citanjeu tom slucaju bi mu platila pice odmah
![]()
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|