Mali_Poštar
Well-known member
U ovom trenutku je zatvoren profil, ali cura je stvarno TOP, potvrđujem preporuku od kolege Senne...moze link
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovom trenutku je zatvoren profil, ali cura je stvarno TOP, potvrđujem preporuku od kolege Senne...moze link
jel mislite na onu crnokosu visoku ruskinju?U ovom trenutku je zatvoren profil, ali cura je stvarno TOP, potvrđujem preporuku od kolege Senne...
Simpa al je nemaš di uvatit![]()
Domaća cura - Split - samo kratko još tu ❤️🔥🔥🔥
Lijepa ugodna, mršava nježna, domača cura , 25 godina Ako ti je dosta razočaravajućih druženja - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu srece. Isključivo zaoglasnik.hr
Zna li tko što o njoj. Slike su dobre. Je li to stvarno ona?
za'kosuSimpa al je nemaš di uvatit
Jel domaca? Jel netko bio?Simpa al je nemaš di uvatit
Jesi bija?Simpa al je nemaš di uvatit
NooJesi bija?
Evo ja cu je sutra zvat oko podne pa javim ako se uspijemo dogovoritiJel domaca? Jel netko bio?
Sritno, ja nisam zva niti jednu sa oglasnika 15 godinaEvo ja cu je sutra zvat oko podne pa javim ako se uspijemo dogovoriti
Ja samo ako je neka s našeg govornog područjaSritno, ja nisam zva niti jednu sa oglasnika 15 godina
ponediljak, oko podne..kako romantično, zvona zvone, Plenky na tv-u a tebi spaja poziv i osjećaš se ka da je ovaj tjedan samo tvojEvo ja cu je sutra zvat oko podne pa javim ako se uspijemo dogovoriti
Kakav odgovor očekuješ na ovaj komentarponediljak, oko podne..kako romantično, zvona zvone, Plenky na tv-u a tebi spaja poziv i osjećaš se ka da je ovaj tjedan samo tvoj![]()
ja san odgovor..nema daljeKakav odgovor očekuješ na ovaj komentar
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|