Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte mene, ja sam nevindaj neka neko banuje ova dva lika
Kao što rekoh - pravac sveštenik dok još nije kasno.Pa, evo, baš sam krenula kod ovog “Nikolaja Velimirovića”… LEČI SE BOGOMOLJAČKI ŠLJAMU!
Za to da li umem da napišem prosto-proširenu rečnicu, pa, evo , baš planiram da uzmem koji “čas” kod tebe. .
Sakupi srpska crkva sav kriminalni ološ, ratne zločince, psihijatrijske bolesnike, narkomane, pod svoje skute. Neka, zahvaljujem se na takvoj “duhovnosti” i “Bogu”. Obrati mu se ti, možda ti, jadniče pomogne, zaista ti je jako loše dečko. Tužno.
Puna su ti usta srpskih svinja, srpskih paćenika, srpskih retarda itd, a pišeš ekavicom kao da si i ti srpska krmača. Svaki tvoj post je pun mržnje prema forumašima kojima se obraćaš i na ličnoj i nacionalnoj osnovi. Ovaj forum nije predviđen za tvoja bolesna stanja nego za nešto drugo, zato odjebi sa istog i potraži stručnu pomoć tetka!Da, evo baš čekam da mi srpski ološ i šljam, paćenici koji komentarišu devojke sa sajta “udele mrvicu pažnje” . Poput tebe i OSTALOG SRPSKOG ŠLJAMA sa foruma! Dečko, pozovi ti psihijatra, da vidiš šta ti fali, kada VISIŠ NA SAJTU ZA PROSTITUTKE. Niti mi treba bilo čija pažnja, niti me interesuje u MOJIM GODINAMA bilo kakva “seksualna aktivnost”, ako si na to kojim slučajem pomislio. Nemoj ti da komentatišeš BILO ČIJU “bolest”, A POSEBNO NEKOME -KO OD ISTE NE PATI!
Zaista bi valjalo nači vas i -IZGAZITI KAO GOVNA!
Čuj “tužba”- SVINJA SE UMLATI MOTKOM!
SRPSKA SVINJA- da ne skiči po forumima.
LEČI TE SE VI SVI ZAJEDNO!
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|