ASAP.R.
Member
Ne, vec ne zele nakaze da im ulaze u prostor...Svaka to trazi...Eh a odmah na početku komunikacije traži da pošalješ sliku. Mnogo smrdi na prevaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, vec ne zele nakaze da im ulaze u prostor...Svaka to trazi...Eh a odmah na početku komunikacije traži da pošalješ sliku. Mnogo smrdi na prevaru.
Daj prijavljujete ovog bolesnika da se obrise sto brze, fuj.Momak 35 godina, traži druga za drkanje ili oral, pp
Gde ima da traži prije dogovora, vrijeme, cijena, termin ?Ne, vec ne zele nakaze da im ulaze u prostor...Svaka to trazi...
Tintoreto prvo promijenio broj, okacio tonu novih oglasa na asoglasima i sad napravio i novi profil. Druze ne seri i prestani spamatiDobre su one vjetnamke na Stupskoj petlji. Da potvrdim i ja. A dobra cijena za razliku od brazilki. Vrijede tih para. A najače imaju nekog našeg koji iz Talina dogovara i rezervise termine. Evo da ostavim broj pa ako neko hoce
+372 5815 7554
Moze broj u porukeLannur, ili Mia mislim, 18 god napunila prije 2 sedmice, ljepuskasta, bolja uzivo nego na slikama. Visoka, dupe odlicno, sise srednje, a jebe se onako, malo staticna, pokusava udovoljit. Guta citav, mjenja poze, i cista je. Dolazi na adresu, nema smjestaj. Ne kasni, ali je nestrpljiva, nakon dva minuta cekanja bila se krenula vratit, jer je pogrijesila zgradu. "Malo luda", ali gotivna.
Masaža, i ručna završnica
Moze kontakt od male. HvalaLannur, ili Mia mislim, 18 god napunila prije 2 sedmice, ljepuskasta, bolja uzivo nego na slikama. Visoka, dupe odlicno, sise srednje, a jebe se onako, malo staticna, pokusava udovoljit. Guta citav, mjenja poze, i cista je. Dolazi na adresu, nema smjestaj. Ne kasni, ali je nestrpljiva, nakon dva minuta cekanja bila se krenula vratit, jer je pogrijesila zgradu. "Malo luda", ali gotivna.
Može broj u privatneLannur, ili Mia mislim, 18 god napunila prije 2 sedmice, ljepuskasta, bolja uzivo nego na slikama. Visoka, dupe odlicno, sise srednje, a jebe se onako, malo staticna, pokusava udovoljit. Guta citav, mjenja poze, i cista je. Dolazi na adresu, nema smjestaj. Ne kasni, ali je nestrpljiva, nakon dva minuta cekanja bila se krenula vratit, jer je pogrijesila zgradu. "Malo luda", ali gotivna.
Može li neki kontakt ?Ima i jedna Larisa kao i Mia je ,dobre su obije
Moze broj u ppMože li neki kontakt ?
Koliko znam da radi samo dominacije i masaže. Teško je do sexa doci
Pozz, imas li kontakt?Lannur, ili Mia mislim, 18 god napunila prije 2 sedmice, ljepuskasta, bolja uzivo nego na slikama. Visoka, dupe odlicno, sise srednje, a jebe se onako, malo staticna, pokusava udovoljit. Guta citav, mjenja poze, i cista je. Dolazi na adresu, nema smjestaj. Ne kasni, ali je nestrpljiva, nakon dva minuta cekanja bila se krenula vratit, jer je pogrijesila zgradu. "Malo luda", ali gotivna.
istina je naravno ali se prica i da je lika ujela dok mu je pusila.. pa ti sad vidi dal da ides ili ne ides kod njeJel istina za onu plavu što po Sarajevu šeta oko tramvajske pruge snimaju ljudi i objavljuju na tik toku kako čeka mušterije![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|