Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar si iskren za razliku od nekih tu.Poz imam 27g i jednom sam sex imao sa 22g pa me zanima imate li mi sta preporucit krenio bi jebat kurve posto sam nesposoban doc do picke okolica našica sam.
Na ruke, da ako je legit. Ima prijevara i tamo, dogovoris putem Whatsapp-a i odes na lokaciju u dogovoreno vrijeme.Aha znaci to je zapravo nisu prjevare jel se placa na ruke?
Jel može neki hint?Na tu lokaciju se trebaju vratiti sljedeci mjesec dvije stalne, svima poznate kurve.
Ova koja je sad tamo, nije im ni do koljena.
Plavusa, niza, utegnuta ali nije mrsava, vece sise. Druga sva prirodna, manje sise, mrsavija, smedja kosa.Jel može neki hint?![]()
kad dogovoris telefonom kazes joj da prije susreta ode na pregled i ponese papir.. bez toga nije preporucljivo jebatJos me zanima jel se provjeravaju na spolne bolesti?
do 14 dnevno..Aha pa je jos pokupit nesta ko zna kolko ona kuraca prođe
...nisi ti nesposoban naći pičku, nego su pičke nesposobne dati seks za seks - to je tako, uvijek one nešto za to traže za uzvrat (ili novac kao npr. seks-radnice ili tvoje živce, tvoju radnu snagu itd.) . Pecuh ti nije daleko, nekih 70 km; tamo ima redovita ponuda. Moraš ćeš naučiti kotisti translator (ako ne znaš Mađ. jezik), jer Mađarice - da im piše i u profilu da govore engl. itd., to je samo rudimentarno i nedovoljno da strpljivo s njom možeš izpregovarati uslugu odn. da ti se ne desi da ona "radi s nesporazumom". Link ponuda Pečuh:Poz imam 27g i jednom sam sex imao sa 22g pa me zanima imate li mi sta preporucit krenio bi jebat kurve posto sam nesposoban doc do picke okolica našica sam.
EGE i Brazilke prolaze super u Hrvatskoj jer ima puno takvih koji su u istoj situaciji kao mladi gospodin i nadohvat ruke su...da, Mađa je jeftinije nego EGE - a domaćih već nema godinama; bilo ih u Slavonskoj Burzi, 2010tih godina. Nikad jebat Seks-Radnicu bez kondoma. Da i nudi to za (manju) nadoplatu. Pušenje bez znatno manji rizik da se pokupi neka zaraza. 100% sigurnost nema nigdje!
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|