MOSTAR - SEX

Kod 90% devojaka kada se uzme 30min,to je jedna zavrsnica i to je to.Kod brazilke Palome koja je bila u mostaru prije god.dana sam bio 30min,sex i dobio sam masazu 10min..

Ako već planirate ići otiđite kod Ane Clare, ja osobno nisam bio, ali sam čuo pozitivne recenzije o njoj
Potvrđujem, cura je top samo malo previše silikona u sisama, puno je ljepša uživo, manje nakrečena nego na slikama sa EGE. Baš lijepa i zgodna. Sve je s kondomom, nema pušenja bez. Ne zna engleski, zna nasem reć picka i kurac. Samo bio sam kreten (prema sebi) otišao sam pijan pa nisam svršio. Nije do nje bilo već do mene

Potvrđujem, cura je top samo malo previše silikona u sisama, puno je ljepša uživo, manje nakrečena nego na slikama sa EGE. Baš lijepa i zgodna. Sve je s kondomom, nema pušenja bez. Ne zna engleski, zna nasem reć picka i kurac. Samo bio sam kreten (prema sebi) otišao sam pijan pa nisam svršio. Nije do nje bilo već do mene
Ova nova bella,znaci top topova,platio sam kod nje 30 min bio sam sigurno jos 15 min,zamolio sam je da me češka velikim noktima po leđima i masazu laganu,mala je sektašica,pitam je koje je vjere kaze da je vjestica hahahaha

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh