Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas li kontakt od nje?Je li bio ko kod Sophie Mostar?
Ciganka neka po glasu trazi xbonJel bio neko![]()
ŽAKLINA 066 523 458 (17-25.03.2026 Brčko) | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ponudiću Vam trenutke radosti i zadovoljstva. Dočekati u toploj i opuštajućoj atmosferi. Provedete divno vreme sa diskretnom plavušom kontaktirajte me... 066 52 34 58 (+38766523458) ŽAKLINA (Brčko)seksi-adresar.co
A sta bi ti? One kineskinjeKakva je sophy ?
Broj je od one narkomanke sa Vraca, onako nije losa ali nije ni neka srecaDobro večer. Zamolio bi za normalnu diskusiju.
Da li je dotična dama lažni profil ili netko ima stvarno provjerenu informaciju/recenziju.
Hvala
nemoj pjenit dzaba nema tu nikakvih zena.. ovdje je to tako na svih ovih 3000 i kusur stranica..Koji vam je K?
Pisete od zene privatan broj ovde
Sad ce i ovaj ukinit
Ne ete se olanir dok i nju ne otjerate
Debili
da vidi ne bi pitao..Pa vidis da je fejk![]()
Stavio debil broj na jednom WhatsApp profilnom neki frajer, a drugi uzeo od neke turističke agencije ja zvao neki lik se javio i počeo psovati...nemoj pjenit dzaba nema tu nikakvih zena.. ovdje je to tako na svih ovih 3000 i kusur stranica..
Daj brBrate, nisam niciji PRBio veceras, isto iskustvo. Ako ti se ne svidja ili sumnjas – zaobidi.
to rade svako malo.. ne se sikiratiStavio debil broj na jednom WhatsApp profilnom neki frajer, a drugi uzeo od neke turističke agencije ja zvao neki lik se javio i počeo psovati...
Pisem ovo kao rezenziju da ljudi ne nadijedaju i da ne ometaju... Jer su lažni brojevi...
DaaaJe li bio ko kod Sophie Mostar?
Da 065727946Imas li kontakt od nje?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|