BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bilo je još 2-3 profila, s istim imenom, sad ih više ne vidim.

Uglavnom, slike i videi koje šalju na wapp su valjda 10 godina stari. To je ona, jer su tetovaže unikatne, ali sise ispuhane, nisu pune i raskošne kako se čine na prvu, jako puno viška mlohave kože na trbuhu, vjerojatno porod ili skinula 20 kila naglo. To je vješto sakrila odjevnom kombinacijom i strateškim svjetlosnim ugođajem. Ima pirs na jeziku i bradavicama. Radi sve dogovoreno, ali ne preporučujem nikako jer pička joj smrdi kao grdobina, a i široka je ko usta grdobine. I baš je onako nezainteresirana, ostale bar dobro glume.

Pošto je forma poruka ista kao kod Brune i Baby Muniz, mislio sam bit će i ovo dobro, ali jebiga. Možda nekoga spasim od trošenja vremena i love.

Bilo je još 2-3 profila, s istim imenom, sad ih više ne vidim.

Uglavnom, slike i videi koje šalju na wapp su valjda 10 godina stari. To je ona, jer su tetovaže unikatne, ali sise ispuhane, nisu pune i raskošne kako se čine na prvu, jako puno viška mlohave kože na trbuhu, vjerojatno porod ili skinula 20 kila naglo. To je vješto sakrila odjevnom kombinacijom i strateškim svjetlosnim ugođajem. Ima pirs na jeziku i bradavicama. Radi sve dogovoreno, ali ne preporučujem nikako jer pička joj smrdi kao grdobina, a i široka je ko usta grdobine. I baš je onako nezainteresirana, ostale bar dobro glume.

Pošto je forma poruka ista kao kod Brune i Baby Muniz, mislio sam bit će i ovo dobro, ali jebiga. Možda nekoga spasim od trošenja vremena i love.
Hvala na recenziji. I ja sam razmišljao o njoj obzirom da je na slikama atraktivna, mada me cijena malo bunila, obzirom da je za 100 eu teško naći nešto dobro.

Ove što kod nas idu za 150/200 u Portugalu su kao idealan tlak 80/120, u Turskoj i manje. Zna i budala da je u inozemstvu jeftinije, ali će ti fanboysi objasniti da su kurve kod nas bolje nego bilo gdje i da je u inozemstvu smeće...i tko ti kriv jer nemaš novaca...i ako i imaš novaca kod nas su tako dobre da biraju moš' mislit...ako si dostavljač ili Arapin nemaš šanse rekoše im kurve, ali će zato sutra jesti arapska govna u Dubaiju 😂

Bio u pon kod Lavinije.

Definitivno najbolje EGE iskustvo u HR koje sam imao.

Dogovor: lako preko poruke, termin na min, javio se, dan nakon je bio termin.

Prostor: uredan, cist, moderan, centar lokacija, tusiranje sa cistim rucnikom.

Lavinia: prejebozovna brazilka.

Cijela utegnuta utrenirana, savrseno tijelo.
Doceka u kompletu i stiklama.

Bas zna opustiti atmosferu i zna pruziti iskustvo.

Necu sada ulaziti u akciju jel bi ispisao 2 stranice, ali sve poze, bj bez, ljubljenje (tko voli, ja nisam za to), ima jebenu kondiciju, prva runda, pa malo masazica pa druga runda.

Uglavnom ja isao preko preporuke i svakako preporucujem bilo kome tko voli jebozovne zene koje bas znaju kako da te uniste.

Tijelo je savrsenstvo, duge noge, utrenirano dupe koje puca opasno, prirodne velike sise, ma top.

Iskreno uvijek sam realan oko ocjena, ali ona zasluzuje 10/10.

200/60

Vjv najaca na EGE kod nas.

Poz

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh