Guzil se ona za pare ?Emina brineta iz Orašja ima netko njezin broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guzil se ona za pare ?Emina brineta iz Orašja ima netko njezin broj
Dajte nesto vise o njojGuzil se ona za pare ?
Mislim da se guzi prije mi je jedna govorila za njuGuzil se ona za pare ?
Mora da je velika tarifa u pitanjuMislim da se guzi prije mi je jedna govorila za nju
nevjerujem.. imam ovaj broj od prije ali nikada se niko nejavlja na njega
zadnjih 4-5 god neznam da ima ijedna u Samcu da radi.. Imas u Modrici Barbi, ona istina ordinira i u Samcu i Modrici i u Doboju, kako kad..Imali šta Šamac?
to su one kod kojih moras potrosit brdo para da dodjes do tog da ti kaze dal ce se jebat za pare ili nece.. ofucana je ona odaavno vec, samo sminka i fotosop rade pa vam izgleda ok.. i todorovicka je odavno tu ali uzivo je mnooogo bolja od predhodno pomenute.. i naravno ako hoce prihvatit ponudjenu lovu.. sve vam to zavisi ko su im trenutni sponzori, dal su jaki ili ljubomorni itd..Dajte nesto vise o njoj
Prije je radila u cafe brazil grbavica
Dobra je izgledom
Ko je todorovicka ime na fb ili igto su one kod kojih moras potrosit brdo para da dodjes do tog da ti kaze dal ce se jebat za pare ili nece.. ofucana je ona odaavno vec, samo sminka i fotosop rade pa vam izgleda ok.. i todorovicka je odavno tu ali uzivo je mnooogo bolja od predhodno pomenute.. i naravno ako hoce prihvatit ponudjenu lovu.. sve vam to zavisi ko su im trenutni sponzori, dal su jaki ili ljubomorni itd..
Moze broj ppImas onu kod aerodroma
Sta pises od zene brojIma Nova Cura Radi Tuzlanski Kanton Brcko B Brod Doboj Moze sve u sexu Anal Grupnjak sa vise Muskaraca 062504997
Neznam drug al je dobra izgledomMora da je velika tarifa u pitanju
Ko je todorovicka nju neznamto su one kod kojih moras potrosit brdo para da dodjes do tog da ti kaze dal ce se jebat za pare ili nece.. ofucana je ona odaavno vec, samo sminka i fotosop rade pa vam izgleda ok.. i todorovicka je odavno tu ali uzivo je mnooogo bolja od predhodno pomenute.. i naravno ako hoce prihvatit ponudjenu lovu.. sve vam to zavisi ko su im trenutni sponzori, dal su jaki ili ljubomorni itd..
Vala baš. Radi toga nam je i uništeno domaće tržište ili se povuku skroz ili promijene broj pa zadrže samo par stalnih mušterijaSta pises od zene broj
Bez pitanja i ovaj broj je ne dostupan takvi kao ti samo otjeruju zene iz ovog posla...
Pa sam si kriv, za te pare si mogao otići kod strankinja koje se trude da te zavodu i udovolje. Naše bi se jebale ali da im ne uđe, od domaćih kod kojih sam bijo jedino dok je radila mala sa Stupa se je naguzi kako treba, ostale se pogrbe da samo glavic uđe. Jedina Ceca uživa dok se jebe ali ni ona se ne trudi pretjerano oko tebe već ako dobro jebes i odgovara joj veličina kurca uživa u jebacini.Miona Mia Sarajevo, Independent | City of Love
Dodji da osjetis moc,cari i zadovoljstvo...Cekam tvoj poziv❤️👄 Poruke slati na vappcityoflove.com
Po preporukama i komentarima ovde odlucio sam joj se javit. Dogovor lagan, zena - cura je stvarno ok, prirodno ulazi u pricu, i opustena je.
Oral bez kondoma, akcija za pohvalu, higijena je isto vrlo dobra, a prostor onako.
Ali po meni, ipak malo previsoka cijena od 150€ za jedan put i cijeli dojam. U porukama smo dogovorili dva puta, a poslije kaze ne moze drugi put.
Jednom i dovoljno.
Mozel broj od barbi kako joj pravo imezadnjih 4-5 god neznam da ima ijedna u Samcu da radi.. Imas u Modrici Barbi, ona istina ordinira i u Samcu i Modrici i u Doboju, kako kad..
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|