TorcidaMertojak
Well-known member
Sponza bila dobro se guzila tjelo top glava Medium flopHahahha ovo je pobjeda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sponza bila dobro se guzila tjelo top glava Medium flopHahahha ovo je pobjeda
Nem veze daj kontakt(instagram)Sponza bila dobro se guzila tjelo top glava Medium flop![]()
Jedino vas ana iz krize moze izvuci hahaa ne znan... zoven Anu u Šibenik iz Zadra ali avaj.
Nije još došla Sofia (Bosanka) piše da će tek 15.02. doći i da će biti do 21.02Eto, došle su Raquel, Raissa (možda), Sol i Sofia (Bosanka). Dakle, situacija se popravila.
Odi pa javi stanje i sto je s stanom eli ima diskrecije?Mislin se da oden. Lipa je.
Koja je to?Samo ta Sofija je skupa nisam odmah vidio traži 300 eura što je previše.
Legendo foruma nasmija si meSve se one slikaju u najboljem izdanju.... Da vidiš moju bivšu na Instagramu reka bi jeba ću je odma...kad izađe iz tuša/mora javljaš joj se na vi
Di je kolega Kuratisplićo jel još aktivanSve se one slikaju u najboljem izdanju.... Da vidiš moju bivšu na Instagramu reka bi jeba ću je odma...kad izađe iz tuša/mora javljaš joj se na vi
Pre dobra je da bi bila kod nas, kad vidiš na profilu da je sve uključeno u cijenu kao kod nje biži ča od toga.Kriva Sofia... Već mi je srce zaigralo da je žena zmaj u Šibeniku
A jeli ona stvarno iz Bosne ili je to samo bezveze stavila na oglas?Došla je, naBiocima jei pita 200
Poluaktivan daDi je kolega Kuratisplićo jel još aktivan
Jeje iz prikrajka vrebaDi je kolega Kuratisplićo jel još aktivan
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|