Slazem se,svaka cast ako volisJa imam fetiš na ružne debele žene, nismo svi isti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se,svaka cast ako volisJa imam fetiš na ružne debele žene, nismo svi isti![]()
Koliko si platio?Ja bi pohvalio ovu ukrainku, bio danas kod nje 30 minuta, ostao puno duze…. Cura ne gleda na sat… nasmjesena, zeza se, odlicna masaza, pusenje jako dobro, namjesta se, mjenja poze….. stvarno jako dobro provedeno vrijeme….
Cista uredna zgodna mirisljava
![]()
Lauren in town
Ola ja sam Lauren budemo se druzili kod mene u prostoru preko whatsappa odgovaramwww.oglasnik.hr
Cijene:Koliko si platio?
Ja bi pohvalio ovu ukrainku, bio danas kod nje 30 minuta, ostao puno duze…. Cura ne gleda na sat… nasmjesena, zeza se, odlicna masaza, pusenje jako dobro, namjesta se, mjenja poze….. stvarno jako dobro provedeno vrijeme….
Cista uredna zgodna mirisljava
![]()
Lauren in town
Ola ja sam Lauren budemo se druzili kod mene u prostoru preko whatsappa odgovaramwww.oglasnik.hr
Ova moja je bila smeđa 40 godina…. Sama u apartmanu
Da buraz i picka mirisi na lavanduJel doček u sexy rublju i štiklama? Sređena, makeup?
Moze link?Dali je netko bio kod Brazilke na škokjicu? Navodno se zove Marina!
Bio danas kod nje. Usluga super, izgled onako. Vide se godine i tijelo nije bas utegnuto, ima poveći šlauf. Kome to ne smeta nece pozalit.Cijene:
Sx – 100/ 30 min
Sx – 200€ / 60 min
sx – 350€ / 120 min
Više sati – mogući uz dogovor (samo ozbiljni!)
Potpisujem sve sta si rekao. Pogledao sam slucajno slike,ajme majko kome ono moze bit privlacno.Ne podržavam to da se objavljuje javno ime i prezime i slični privatni detalji ali kad ovako nešto vidim i onda se sjetim koliko sam puta pročitao pozitivne recenzije u vezi izgleda ove žene zapitam se jel moguće da toliko ljudi može biti baš toliko nerealno u svojoj recenziji. Jasno mi je da žena od 40 i kusur godina ne može izgledati kao brazilka od 20-ak godina ali budite barem donekle objektivni. Bio sam kod većine tih naših domaćih što prolaze kroz Rijeku i svaki put se iznenadim kad čitam recenzije i oduševljenje nekih članova. Po recenzijama na kraju ispada da je to sve isto i gubi se smisao foruma. Nije isto dočeka li te bakica u kućnim šlapama obučena kao da ide kopat krumpire ili se neka milfača namontira, namiriši, sredi i pruži vrhunsku uslugu kako i priliči ovom poslu. U Zagrebu ima top milfača od 40+ ali ovo u Rijeci je strašno. Ajmo malo biti i objektivni u tim recenzijama.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|