Bsnjaluka123
New member
Ima li neko nesto za B.Luku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se oglasava?Jel neko bio kod ove Ane iz Brckog??
SMS sexGdje se oglasava?
Druze ima 20 postova da ima njen broj na EGE, slike i sve ostalo.Kurvica22 je li nudis druzenje ,ako nudis moze li broj u pp
Druze ima 20 postova da ima njen broj na EGE, slike i sve ostalo.
Danas sam se iznudila pravo,evo odmaram pickuKurvica22 je li nudis druzenje ,ako nudis moze li broj u pp
Neces se pokajati snjom , iz iskustva kazemKurvica22 je li nudis druzenje ,ako nudis moze li broj u pp
Nesto me zabili mindzaKako neprijatna ova Kurvica22, htjeo otici na slikama, medjutim kad sam vidio kakve komentare ostavlja potpuno se ohladio. Proziva javno imenom klijente, a ovi ostali komentari upravo ovakvi kao ovaj zadnji. Mozda je uzivo normalnija, ali ovo ovde sto sam procitao, potpuno odbojno, anti reklama.
Kazi ti njemu duso mojaNeces se pokajati snjom , iz iskustva kazem![]()
Ja imam samo preporuku za tebe i rijeci hvale, ispostovan sam uvijek i top odnos bude s tobom. Ja sam uvijek prezadovoljan.Kazi ti njemu duso moja
I nisi dosao na forum zenidba udaja,ovde se radi o kurcu picki,ja vulgarna samo za onog ko je zasluzio!Meni reklama ne treba uopce,a sto se tice ovih sto ih javno prozivam to su ti hostapleri! JA JESAM KURVA AL SAM PRVA!!!!Nesto me zabili mindza![]()
Znaci ponovo ste u ljubavi, pao sex pomirenjaJa imam samo preporuku za tebe i rijeci hvale, ispostovan sam uvijek i top odnos bude s tobom. Ja sam uvijek prezadovoljan.
E, nek si mu se nagovorila !I nisi dosao na forum zenidba udaja,ovde se radi o kurcu picki,ja vulgarna samo za onog ko je zasluzio!Meni reklama ne treba uopce,a sto se tice ovih sto ih javno prozivam to su ti hostapleri! JA JESAM KURVA AL SAM PRVA!!!!
Slažem se s tobom. Preporuka za Kurvica22Ja imam samo preporuku za tebe i rijeci hvale, ispostovan sam uvijek i top odnos bude s tobom. Ja sam uvijek prezadovoljan.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|