Zato sam ja batalio ovaj hobi. Niti se poštuju dogovori, niti se poštuju klijenti, a bogami ni usluge. Većina ovih cura koje imaju dobre recenzije imaju idiota za pimpa koji im ugovara termine iz đavo zna koje pripizdine. Ako je u J.Americi normalno da se kasni na sastanak i dogovor po sat-dva u Evropi je to neozbiljno i uvredljivo. Isto tako i odgovaranje na upit klijenta - pošaljem poruku u 12:00, dobijem cjenovnik u 13:10, ja hoću zakažem termin u 15:00, dobijem odgovor na upit u 14:40 kao može tad...Mater ti glupu jebem pa nemam teleporter i vremena na bacanje!!! Ili zakažem termin u određeno vrijeme, pa čekam pred zgradom više od pola sata da mi neko otvori. Odjeb odmah taman da mi kaže izvini za handrenje evo ti 50 eura popusta kad si mi sjebao gušt!
O muljažama sa curama da ne pričam, to je tek posebna priča...Na slikama jedna, a dočeka te sasvim druga cura. Latine uglavnom ne znaju riječ engleskog jezika pa je sporazumijevanje patnja. Do prije dvije - tri godine su dolazile extra cure iz Brazila, znale nešto engleskog i još ti ako im sjedneš daju svoj IG profil i broj da ostanete u kontaktu. Sad dođu mutave faveluše iz ko zna kakve brazilske rupčage sa upitnom higijenom...Brazilci su narod koji se tušira dva puta dnevno i strogo pazi na higijenu, e onda znaš kakav je šrot i hamelj pred tobom!
Na to sve dodaj uslugu po principu jebala bi se da joj ne uđe za 150 eura pola sata. Cijene kači inflacija, a uslugu hiperinflacija. Nema mi većeg beda nego kad je krenem jebati a ona se migilji i žali se kako mu je velik...a nisam bogami obdaren ko Mandingo i Dredd....
Skupiš lovu i pravac Andiamo.