totalno si u krivu, živi u ulazu do mene..... Dubrava....Nemaš ti pojma ,ali meni je to uopće nebitno nego velim samo realno ljudima .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalno si u krivu, živi u ulazu do mene..... Dubrava....Nemaš ti pojma ,ali meni je to uopće nebitno nego velim samo realno ljudima .......
Ona je ako ništa pristupačna korektna a sad po afinitetima i po izgledu jel kome odgovara ili ne to je drugo pitanje. Bio par puta i bilo više nego dobro.Ostavite ženu na miru . Vidim da je nestala ekipa koja se tu pickarala 3 dana .
Pantera je korektna žena , nije bitno gdje živi , sto radi kad ne radi i ostale gluposti . Nije moj tip , zato ne posjećujem , kad sam bio s njom , bilo je sve vise nego dobro .
O ukusima se ne raspravlja , netko voli mršave , netko punije , netko guzate ili sisate , crne , plave , crvene .
Teško je otvoriti internet i naći broj. Ako je isključen znači da ne radi. Zbroji dva i dvaDali netko ima njen broj probao sam sve brojeve koje imaju na potovima niti jedan nije aktivan
Je... Staro mjesto...Jel je još u NZ Utrine?
Aj u privJe... Staro mjesto...
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|