Neko iskustva ako je bio, bila je prije u Mostaru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ti je kurvica 22 što je ovde na forumu.
jel neko bio kod ove?
Drug imas onu plavu iz tesnjaDoboj, Jelah, Tesanj ima li kakav kontakt?
A da vama nije ovih kurvi nikad picke ne bi vidjeliKod nje ti nije bio nitko, skoro nevina. Opjevala je cijela Tuzla i pola Bosne...samo ko je imao novac i volju.
Ko je ta moze li brojDrug imas onu plavu iz tesnja
Ako misliš na ženu koja se oglašava na Super oglasima , ne znam jel se s njom iko ikad dogovorioDrug imas onu plavu iz tesnja
200km sat,al nije to vidjelo sata. Već sam opisao kao je ja sam bio 20 mi iza sve ukupno ni svršio nisam,3 puta u sred akcije ustaje da se javi na interfon. Ja se iznervirao oblačim se kaže ona meni ajd požuri imam sledecu mušteriju . Ako ste voljni bacat pare bujrum.koliko je? ima li kontakt?
Poslao sam ti broj u ppHoce li iko reci ko je plavuša otoka i broj
Dobra ribaPoslao sam ti broj u pp
Moze broj?Drug imas onu plavu iz tesnja
Ma ne bitno mi je o kome pises vjeruj i kakav popust vec opcenito neces ovde trazit postene zene zasto je ovaj forum ti nisi jos skonto bitno je da se ti javio i napisao ko je koga izjebo i koliko smjesan si ovde se ljudi jave da jebu traze broj iskustva a ti si posten puno cim si ovde nisi ti dobar u glavuDružar, ti sam po sebi cijeniš, istina, onakva kako sam napisao. Ako hoćeš popust... traži od nje,., komentar nigdje veze, važno da si se javio, živ mi i zdrav bio. Djevojka dana Bekrije što je ona,, ako neko neće pročitat ni jednu stranu... pozz.
Bio sam par puta kod nje. Solidno.Ako misliš na ženu koja se oglašava na Super oglasima , ne znam jel se s njom iko ikad dogovorio
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|