ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam kontaktirao jednu Čehinju dok je bila u Zagrebu i glas je bio toliko grub i neprivlačan da me odmah prošla volja za seksom, jebiga ima puno zgodnih Čehinja u ovoj branši, ali nikako da se neka takva kod nas pojavi.
Jucer zvao prvi put oglas Ana Kovač, na telefonu zvuči nezainteresirana i hladna, a i u recenzijama kaze neki kolega da je odma odustao jer je cura navodno bezobrazna i hladna na telefon, a kad ono uživo topla i vedra cura...samo tako ljeno priča na telefon i pa si pomisliš koji mi kurac ovo treba čim se javi...ali nikad neznaš šta če te dočekat uživo 😅

Bio kod cure i imao katastrofa uslugu
Jer je cura bila bolesna ali je glumila da je ok....
Dođem kod cure sve ok ali Kaže polako jer se boji buke zbog susjeda i cijelo vrijeme tijekom sexa me stišivala užas
Platio sam joj 1 h 200 i dao 50 za završetak u usta i kažem evo ti još 50 da na kraju malo popričamo ali sve je krenulo nizbrdo jer zbog straha od buke i što je bila bolesna nije bilo ok od nje ni malo ocjena 5 od 10 ali nije moja preporuka ja je više ne posjetim
…a koja je ta?

Bio kod cure i imao katastrofa uslugu
Jer je cura bila bolesna ali je glumila da je ok....
Dođem kod cure sve ok ali Kaže polako jer se boji buke zbog susjeda i cijelo vrijeme tijekom sexa me stišivala užas
Platio sam joj 1 h 200 i dao 50 za završetak u usta i kažem evo ti još 50 da na kraju malo popričamo ali sve je krenulo nizbrdo jer zbog straha od buke i što je bila bolesna nije bilo ok od nje ni malo ocjena 5 od 10 ali nije moja preporuka ja je više ne posjetim
Ova

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh