ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukrajinka, ima ih tri trenutno u Zagrebu! Javlja se žena (naša) agent, cure su lijepe i odradu ok! Klasika 100/30,za sat vremena nisam siguran.
Hvala legendo, ovo se vrlo vjerovatno nadovezuje na ono što sam napisao par postova prije i to bi trebala bit ta ista žena agent sa zgodnim mladim Ukrainkama koju sam spomenuo a čiji broj je neaktivan. Sad imam aktivni broj, zahvaljujem ti.

Hvala legendo, ovo se vrlo vjerovatno nadovezuje na ono što sam napisao par postova prije i to bi trebala bit ta ista žena agent sa zgodnim mladim Ukrainkama koju sam spomenuo a čiji broj je neaktivan. Sad imam aktivni broj, zahvaljujem ti.

Neodoljiva, je oglas cure s kojom sam bio. Mlada Ukrainka,Brineta, baš lijepa petite! Klasika odnos, ako želiš ekstra usluge, plaća se dodatno. Nalaze se na 3 različite lokacije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh